Διάφορα

Θεσσαλονίκη: Δραματική διάσωση 21χρονου από χείμαρρο – “Μη φοβάσαι σε βλέπουμε!” (video)

Η ζωή ενός 21χρονου κινδύνεψε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (22/5), όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε, παρασύρθηκε από ορμητικό χείμαρρο, έξω από το χωριό Καβαλάρι στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το thestival.gr, δυο 21χρονοι οι οποίο επέβαιναν σε αυτοκίνητο, προσπάθησαν ανεπιτυχώς να διασχίσουν τα ορμητικά νερά. Ο οδηγός μόλις αντιλήφθηκε ότι το αυτοκίνητο παρασύρεται από τα ορμητικά νερά, πρόλαβε να το εγκαταλείψει έγκαιρα, καταφέρνοντας στη συνέχεια να βρει από το νερό. Αντίθετα, συνοδηγός δεν κατάφερε να βγει από το νερό. Παρόλα αυτά, κατάφερε να κρατηθεί από ένα δέντρο.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και η Πυροσβεστική. Η ομάδα των πυροσβεστών που μετέβη στο σημείο εντόπισε τον 21χρονο και ξεκίνησε προσπάθειες για να τον προσεγγίσει. «Δεν θα φύγουμε από εδώ αν δεν σε βγάλουμε», του είπε ο επικεφαλής της πυροσβεστικής δύναμης. Στο βίντεο της αγωνιώδους διάσωσης ακούγονται να φωνάζουν στον 21χρονο «μη φοβάσαι σε βλέπουμε».

Η επιχείρηση διάσωσης διήρκεσε περίπου μία ώρα, με τους πυροσβέστες τελικά να καταφέρνουν να βγάλουν τον 21χρονο από τον χείμαρρο, ο οποίος ήταν καλά στη υγεία του. Τους δύο νεαρούς παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τους μετέφερε στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

banner-article

Ροη ειδήσεων