Με συνοδεία 2 κλούβες ΜΑΤ έκοψαν το ρεύμα ξημερώματα  στο αυτοδιαχειριζόμενο εργοστάσιο της ΒΙΟ.ΜΕ

Την πρωτοφανή απόφαση να κόψουν το ρεύμα από το αυτοδιαχειριζόμενο εργοστάσιο της ΒΙΟΜΕ καταγγέλουν οι εργαζόμενοι πως έλαβε χθες τα ξημερώματα η ΔΕΗ.

Βασίλης Ανδριανόπουλος

Γεγονός που δημιουργεί εύλογα ερωτηματικά, ειδικά εφόσον συνυπολογιστεί αυτό που καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι, ότι «Είχαν έτοιμο το γερανό στημένο και με υποστήριξη από 2 κλούβες ΜΑΤ, που αυτό σημαίνει πολιτική εντολή, λειτούργησαν σαν τις μετακατοχικές κυβερνήσεις, που εκτελούσαν τους αγωνιστές στο σκοτάδι για να μην αντιδράσει ο κόσμος».

Το ακόμα πιο παράδοξο είναι ότι πάρθηκε τέτοια απόφαση εν μέσω της πρωτοφανούς πανδημικής κρίσης που περνάει η ελληνική κοινωνία κι ακόμα περισσότερο ότι στήθηκε ολόκληρος επιχειρησιακός σχεδιασμός προκειμένου να κοπεί το ρεύμα από ενα εργοστάσιο που παράγει προϊόντα ατομικής και οικιακής υγιεινής. Προϊόντα που ειδικά αυτή την περίοδο είναι πρώτης ανάγκης για το σύνολο της κοινωνίας. Την εξήγηση για αυτή την απόφαση δίνουν πάντως οι ίδιοι οι εργαζόμενοι στην καταγγελία τους: «Οι βρικόλακες της εξουσίας που δρουν στο σκοτάδι...».

Ακολουθεί η ανακοίνωση των εργαζομένων:
Οι βρικόλακες της εξουσίας που δρουν στο σκοτάδι, βρήκαν τη στιγμή να κόψουν το ρεύμα, στις 6:30 το πρωί. Είχαν έτοιμο το γερανό στημένο και με υποστήριξη από 2 κλούβες ΜΑΤ, που αυτό σημαίνει πολιτική εντολή, λειτούργησαν σαν τις μετακατοχικές κυβερνήσεις, που εκτελούσαν τους αγωνιστές στο σκοτάδι για να μην αντιδράσει ο κόσμος. Καταγγέλλουμε παράλληλα και τους <<συναδέλφους>> της ΔΕΗ που συνέργησαν σαν εκτελεστές στο ίδιο έργο.

Απαιτούμε την ΑΜΕΣΗ επανασύνδεση του ρεύματος.

Κι όλα αυτά ενώ είμαστε σε διαδικασίες με το Υπουργείο Εργασίας για τη πλήρη νομιμοποίηση της Σ.Ε.ΒΙΟ.ΜΕ. Κι ενώ γνωρίζουν ότι παράγουμε προϊόντα ατομικής και οικιακής υγιεινής, τα οποία είναι πρώτης ανάγκης για την κοινωνία.

Εργαζόμενες/οι στη Σ.Ε.ΒΙΟ.ΜΕ

Οι βρικόλακες της εξουσίας που δρουν στο σκοτάδι, βρήκαν τη στιγμή να κόψουν το ρεύμα, στις 6:30 το πρωί. Είχαν έτοιμο...

Gepostet von ΣΕ ΒΙΟΜΕ am Sonntag, 29. März 2020

documentonews

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 29759 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

0 Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

Ειδήσεις με Διάρκεια