Μήνυμα Δημάρχου Βέροιας για την 25η Μαρτίου

Με αφορμή τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου του 1821, ο Δήμαρχος Βέροιας, Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, αποστέλλει το παρακάτω μήνυμα:

«Αγαπητοί συνδημότες,

 Η Επανάσταση του 1821 αποτελεί στη συνείδηση όλων των Ελλήνων τον απόλυτο αγώνα για την ελευθερία, την ανεξαρτησία και τη δικαιοσύνη. Η Εθνική Επέτειος της 25ης Μαρτίου, μας υπενθυμίζει κάθε χρόνο ότι οι Έλληνες ενωμένοι και με βαθιά πίστη στις δυνάμεις τους μπορούν να τα καταφέρουν απέναντι και στον πιο ισχυρό εχθρό και ενάντια σε κάθε πρόβλεψη.

 Η φετινή επέτειος βρίσκει την πατρίδα μας, αλλά και όλη την ανθρωπότητα, να δίνει μια νέα μάχη, απέναντι σ’ έναν αόρατο και ύπουλο εχθρό, τον κορονοϊό. Με εθνική ομοψυχία και ενότητα, προτάσσοντας το «συλλογικό» πάνω από το «ατομικό», μπορούμε και πάλι να καταφέρουμε αυτό που σήμερα φαίνεται δύσκολο.

 Αντλώντας έμπνευση από την πίστη, τη μαχητικότητα και την αυτοθυσία των προγόνων μας, οφείλουμε να στοιχηθούμε όλοι στην πρώτη γραμμή της μάχης, με πειθαρχία, συνεργασία και κοινωνική αλληλεγγύη, ώστε ενωμένοι να αποκρούσουμε την πρωτόγνωρη αυτή απειλή. Είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρουμε, βγαίνοντας ακόμα πιο δυνατοί από αυτή τη δοκιμασία».

Βέροια, 24-03-2020

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 31914 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

0 Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

Ειδήσεις με Διάρκεια