Τσάμπα" τα μέτρα στα super market – Χαμός στις λαϊκές αγορές!

Προβληματισμό προκαλούν καθημερινά οι εικόνες πολιτών που συνωστίζονται σε διάφορα σημεία, παρά τις δραματικές εκκλήσεις της πολιτείας και των ειδικών.

Για την αποφυγή των συναθροίσεων εφαρμόστηκε στα σούπερ μάρκετ μέτρο που επιτρέπει συγκεκριμένο αριθμό πελατών εντός των κτηρίων, με βάση τα τετραγωνικά.

Ωστόσο η απουσία μέτρων για τις λαϊκές αγορές τείνει να ακυρώσει στην πράξη τα όποια μέτρα αφορούν καταστήματα εφοδιασμού.

Και αυτό, γιατί όπως γίνεται σαφές από πλάνα της ΕΡΤ, ο κόσμος και κυρίως ηλικιωμένοι που είναι και οι πιο ευάλωτοι, συνωστίζονται στους πάγκους των αγορών.

Μάταια η ρεπόρτερ της ΕΡΤ με παράγοντα των λαϊκών προσπαθούν να πείσουν ότι έχουν παρθεί μέτρα δείχνοντας γάντια και αντισηπτικά στη λαϊκή Περιστερίου, όταν πίσω τους ακριβώς άνθρωποι συνωστίζονται χωρίς να τηρούν καμιά απόσταση ασφαλείας.

 

Μέτρα (;) από το υπ. Αναπτυξης

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τον αρμόδιο υφυπ. Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Νίκο Παπαθανάση θα απαγορευθεί προσωρινά η διάθεση πλαστικών ειδών, ένδυσης, υπόδυσης και γενικά όλων των βιομηχανοποιημένων προϊόντων. Αντίθετα θα συνεχιστεί η διάθεση των νωπών προϊόντων, των τροφίμων και γενικότερα των ειδών καθημερινής ανάγκης, όπως τα χαρτικά.

Από την πλευρά τους οι πωλητές αποφάσισαν να προσλάβουν ...security για να εποπτεύουν τις λαϊκές, ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός.

Ωστόσο κάτι τέτοιο παραμένει δύσκολο καθώς οι λαϊκές στήνονται σε ανοιχτούς και όχι περιφραγμένους χώρους, η  topontiki

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 30353 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

0 Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

Ειδήσεις με Διάρκεια