Αθλητικά Αλεξάνδρεια

Βόλεϊ: Παγκορασίδες ΓΑΣ “Αλεξάνδρεια” – Άτλας Κιλκίς (3-1)

Ελπίδες για ένα λαμπρό μέλλον “άφησαν” οι μικρές μας αθλήτριες! Σε ένα δύσκολο παιχνίδι, που ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα μας, κατακτώντας εύκολα το πρώτο σετ(25-16). Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη, τουλάχιστον έως ένα σημείο.
Στο δεύτερο σετ, τα κορίτσια μας χαλάρωσαν θεωρώντας ότι θα φτάσουν εύκολα στη νίκη, δίνοντας έτσι την δυνατότητα στην ομάδα του Κιλκίς να πιστέψει στην ανατροπή. Έτσι το σετ(18-25) πήγε στην πλευρά των φιλοξενουμένων ισοφαρίζοντας το παιχνίδι σε 1-1 σετ.

Η ισοφάριση έφερε άγχος στην ομάδα μας κι έδωσε “αέρα” στους φιλοξενούμενους. Το τρίτο σετ  πήγαινε πόντο – πόντο, ώσπου οι έντονες παρατηρήσεις του coach κ. Σταυρόπουλου προς τις νεαρές αθλήτριες μας, αφύπνισαν την ομάδα. Από εκείνο το σημείο και μετά όλα έδειχναν εύκολα. Κατέκτησαν το τρίτο σετ(25-16), ενώ και στο τέταρτο σετ(25-19) δεν άφησαν πολλά περιθώρια στις αντιπάλους τους, κατακτώντας έτσι μία πολύ σημαντική νίκη.
Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για την αγωνιστικότητά τους!

ΣΕΤ : (25-16, 18-25, 25-16, 25-19)
Γ.Α.Σ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ :
Παπαεμμανουήλ Έφη, Παπαδήμα Νάσια, Παπαζήση Αλεξάνδρα, Μαλαμογλου Άρτεμης, Τρύπου Έλσα, Μάρτου Κατερίνα, Τσέρι Τζεσι,  Σαλιαρα Νικολέτα, Μάγου Μαρία, Γιοβανοπουλου Ελενη, Παπανικολάου Μαρία, Παπαμιχαήλ Κωνσταντίνα
Προπ.: Σταυρόπουλος Γιάννης
Επόμενη αγωνιστική :
Κυριακή 26/1/2020
Ωρα : 10:00
Μίλων Γιαννιτσών – Γ.Α.Σ. ΑΛΕΞΆΝΔΡΕΙΑ

banner-article

Ροη ειδήσεων