Βέροια

Ευχαριστήριο ΚΕΜΑΕΔ

Ο Φιλανθρωπικός μη Κερδοσκοπικός  Σύλλογος Φίλων   Κέντρου Μέριμνας Ατόμων  Ειδικών Δεξιοτήτων του Δήμου  Βέροιας ευχαριστεί θερμά τους κάτωθι για την  παρουσία τους  στην κοπή της Βασιλόπιττας  την Τετάρτη  15-1-20 στο Κέντρο Μέριμνας ΑμΕΑ Βέροιας.

  1. Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Βεροίας Ναούσης & Καμπανίας κ. Παντελεήμονα  που τέλεσε τον Αγιασμό και την  κοπή της βασιλόπιτας. Παρέδωσε δε στην Πρόεδρο κ. Δαμιανίδου τον πάπυρο που συνοδεύει το μετάλλιο των Παυλείων  που της πρόσφερε στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή. Αυτό αποτελεί για την Μέριμνα ιδιαίτερη και ξεχωριστεί τιμή αναγνώρισης του φιλανθρωπικού της έργου και προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο. Μέσα από τον Σεβασμιώτατο περνά η ευλογία του Θεού στις ψυχές όλων μας και δίνει υπομονή, κουράγιο και ελπίδα για τις μέρες που έρχονται. Με σεβασμό υποκλινόμαστε στην μεγαλοψυχία του Δεσπότη μας. Ευχαριστούμε για την οικονομική δωρεά ενίσχυσης των προσπαθειών μας.

  2. Τον Δήμαρχο Βέροιας κ. Κώστα Βοργιαζίδη που στηρίζει με κάθε τρόπο το έργο μας

  3. Τον εκπρόσωπο του  Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας κ. Κ. Καλαιτζίδη   κ. Γιώργιο Παπαδόπουλο και τους Περιφερειακούς Συμβούλους κ. Μουρτζίλα & Νεστορόπουλο.

Ευχαριστούμε τον Αντιπεριφερειάρχη μας για τα πλούσια δώρα που έστειλε για τα παιδιά μας.

  1. Τον Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνση Βέροιας κ.  Δ. Κούγκα

  2. Τον εκπρόσωπο της Τροχαίας  Βέροιας κ.Χ. Καϊλόγλου

  3. Τον εκπρόσωπο του Στρατού Αντισυνταγματάρχη κ. Γ.  Παντελίδη

  4. Τον πρώην διοικητή της Α.Δ Ημαθίας κ. Β. Κρομμύδα,

  5. Τον Προϊστάμενο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Δ. Διαμαντόπουλο

  6. Τους εκπροσώπους του Υπουργού κ. Α. Βεζυρόπουλου & και του Βουλευτή Ν.Δ. Α. Μπαρτζώκας.

  7. Τον Διευθυντή της Καρδιολογικής κλινικής του Νοσοκομείου Βέροιας κ. Γ. Βογιατζή που μας τιμά με την φιλία του.

  8. Νομικό μας Σύμβουλο κ. Μιχάλη Χασιώτη

  9. Τους Προέδρους του Εμπορικού Επιμελητηρίου Ημαθίας κ. Α. Τσιπουρίδου, τον Κρεοπωλών κ. Ν. Κακαφίκα, του Σωματείου Καταστημάτων Υγειονομικού  Ενδειαφέροντος Βέροιας κ. Κ. Σαμανίδη, του VERPACLUB Βέροιας κ. Ι. Χατζόγλου, του Συλόγου Καρκινοπαθών κ. Μ. Ψωμιάδου, του Άπορου Παιδιού κ. Ε. Γουτσίκα

  10. Τους εκλεκτούς μας φίλους: Π. Χατζόγλου, Φ. Κουγιουμτζίδου (ευχαριστούμε για την οικονομική δωρεά), Κ. Πολιτίκου, Ι. Βασιλειάδου  (την ευχαριστούμε για την δωρεά φρούτων και λαχανικών), Ν. Μουρτζίλα (ευχαριστούμε για την δωρεά φαρμάκων), Μ. Παπαδοπούλου, την Α. Γιάγκογλου (η οποία ήταν και η τυχερή στο φλουρί της βασιλόπιτας).

  11.  Τις εθελοντές  του ΚΕΜΑΕΔ  Βέροιας κ. θωμαή Στίοκα, Μαρίνα Ρωσσάκη, Χριστίνα Μάλλιου & Μαρία Ιωαννίδου (ευχαριστούμε τα πλούσια εδέσματα του μπουφέ μας)  τον Εκπρόσωπο του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας & & την μητέρα του Εθελόντρια του ΚΕΜΑΕΔ κ. Μαρίνα Ρωσσάκη

  12. Τυχερός στην βασιλόπιτα των παιδιών του Κέντρου ήταν ο Τάσος Ιγνατίδης. Το δώρο του, ένα ζευγάρι παπούτσια έγινε προσφορά από την Χριστίνα Μάλλιου.

  13. Ευχαριστούμε την επιχείρηση BMW ΝΤΑΛΙΜΠΙΡΑΣ για την δωρεά πετρελαίου θέρμανσης για τις ανάγκες του Κέντρου.

  14. Την επιχείρηση των Αστικών Κτελ Βέροιας για την προσφορά ενός πλήρους γεύματος στα παιδιά του Κέντρου

  15. Τον κ. Γ. Ποταμόπουλο για την προσφορά  ενός πρωινού γεύματος  στα παιδιά & για την οικονομική δωρεά εις μνήμην του πατρός του Σπύρου Ποταμόπουλο

Ο Θεός ας τον αναπαύσει

  1. Ευχαριστούμε τα τοπικά ΜΜΕ για την κάλυψη της εκδήλωσης

Ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ σε όλους

 

Με εκτίμηση

Η Εθελόντρια  Διευθύντρια και Πρόεδρος του Συλλόγου

Μιχαηλίδου – Δαμιανίδου Μελίνα

 

banner-article

Ροη ειδήσεων