Ευχαριστήριο της "Ομάδας ελεύθερης συζήτησης και έκφρασης για την 3η ηλικία" του «Έρασμου»

Προς το Διοικητικό Συμβούλιο του «Έρασμου»

Εμείς οι «συμμαθήτριες» θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς το ΔΣ του «Έρασμου», γιατί μας έδωσε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε το Βιωματικό Σεμινάριο που αφορούσε την τρίτη ηλικία.

Με τη βοήθεια διακεκριμένων επιστημόνων, διαφόρων ειδικοτήτων, οι οποίοι αφιλοκερδώς πρόσφεραν τις γνώσεις τους πάνω στο αντικείμενο της επιστήμης τους και με την καθοδήγηση της έμπειρης Συστημικής – Οικογενειακής Ψυχοθεραπεύτριας κ. Έμυς Μήτσιου, συζητήσαμε για τα προβλήματά μας, τις ανησυχίες μας, τις ανασφάλειές μας, τη μοναξιά μας, τις κρίσεις πανικού που μας πιάνουν καμιά φορά, βγάλαμε τα «εσώψυχά» μας, ξαλαφρώνοντας την ψυχή μας.

Ανακαλύψαμε  ότι έχουμε ακόμη ανεκπλήρωτες ικανότητες που μπορούμε ν’ αναπτύξουμε, τις οποίες όταν ήμασταν νέοι δεν μπορούσαμε να εκπληρώσουμε, λόγω του φόρτου της εργασίας μας και των οικογενειακών μας υποχρεώσεων.

Καταλάβαμε ότι και η τρίτη ηλικία είναι πολύ όμορφη με τη γνώση, τη σοφία, την κατανόηση και την αγάπη που τη διακρίνει και δεν περιθωριοποιείται.

Ο πρώτος κύκλος έκλεισε, μ’ ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι με τη συνοδεία του υπέροχου κιθαρίστα – τραγουδιστή κ. Χαλάτση. Το κέφι και η ζωηράδα μας παρέσυρε όλους και μόνο τρίτη ηλικία δε θύμιζε.

Θα ήταν παράλειψή μας αν δεν αναφερόμασταν στη ζεστή φιλοξενία του ΔΣ και του προσωπικού του, που μας υποχρέωσαν με την περιποίησή τους, την ευγένεια και την καλοσύνη τους.

Ευχόμαστε  ν’ ακολουθήσουν κι άλλα τέτοια βιωματικά σεμινάρια, γιατί πραγματικά τα έχουμε όλοι ανάγκη, κυρίως εμείς της τρίτης ηλικίας. Χρόνια Πολλά. Καλή Χρονιά και ευόδωση στο  έργο σας.

Με πολλή εκτίμηση

& πολλές ευχαριστίες

Οι συμμετέχουσες στην “Ομάδα ελεύθερης συζήτησης και έκφρασης για την 3η ηλικία” του «Έρασμου»

Βέροια 9-01-2020

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 30367 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

0 Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

Ειδήσεις με Διάρκεια