Χρήσιμες οδηγίες για τη φόρτιση της μπαταρίας του κινητού

-
Όλοι όσοι χρησιμοποιούμε smartphones το έχουμε ζήσει: αργά ή γρήγορα θα αρχίσουμε να ψάχνουμε για πρίζα, προκειμένου να φορτίσουμε τη συσκευή μας.
-
Όσα κι αν λέγονται για τις οθόνες, τους επεξεργαστές και τη μνήμη, η μπαταρία ήταν και παραμένει το εκ των ων ουκ άνευ εξάρτημα του smartphone μας.
-
Και, κατά τα φαινόμενα, τουλάχιστον σύμφωνα με εταιρεία που ελέγχει τις μπαταρίες των κινητών μας, τη φορτίζουμε με λάθος τρόπο, μειώνοντας τη ζωή της.
-
Για την ακρίβεια, η εταιρεία δίνει μια σειρά από χρήσιμες οδηγίες, ώστε να αυξήσουμε τη ζωή της μπαταρίας του κινητού μας.
-
1. Δεν τη φορτίζουμε στο 100%: η εταρεία επισημαίνει ότι η ιδανική φόρτιση για την «υγεία» της μπαταρίας μας είναι μεταξύ 65% και 75%.
-
2. Δεν την εξαντλούμε: παράλληλα, αποφεύγουμε να «ρουφήξουμε» μέχρι και τα τελευταία μιλιαμπερώρια της μπαταρίας καθώς της προκαλούμε προβλήματα.
-
3. Τη φορτίζουμε συχνά και λίγο: η εταιρεία επισημαίνει ότι ο στόχος να διατηρείται η μπαταρία μεταξύ 65% και 75% επιτυγχάνεται με συχνές και ολιγόλεπτες φορτίσεις.
-
4. Δεν την αφήνουμε στην πρίζα όλη νύχτα: αφήνοντας το κινητό στο φορτιστή, ακόμα κι όταν η μπαταρία έχει φορτίσει, μειώνει τη χωρητικότητά της.

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 36754 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

0 Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

Ειδήσεις με Διάρκεια