Αθλητικά Βέροια

Η Μέριμνα Ατόμων με Αυτισμό (ΜΑμΑ) στον 8ο Φιλίππειο Δρόμο

Η Μέριμνα Ατόμων με Αυτισμό και το κδαπ μεΑ Μ.Α.μ.Α συμμετείχε στο Φιλίππειο δρόμο και συγκεκριμένα στις 7 Δεκεμβρίου στον αγώνα των 1000μ μαζί με τους μαθητές των σχολείων.

Η θέση του συλλόγου μας είναι ότι τα Άτομα με Αναπηρία πρέπει να εντάσσονται στη κοινωνία μας ως ισότιμα μέλη. Ανήκουμε στο φάσμα του αυτισμού ,που είναι μια μορφή αναπηρίας .Θέλουμε να μας καμαρώνετε ,να μας σέβεστε και να χαίρεστε μαζί μας .

Τρέξαμε όλοι ΜΑΖΙ ,τα παιδιά μας , τα οποία είχαν συνοδούς τους εκπαιδευτές του κδαπ, τους γονείς και τα αδέρφια, παρέα με  ΟΛΑ τα παιδιά της πόλης και αυτό μας γέμισε τόση χαρά γιατί ο στόχος μας είναι να μας αποδέχεστε ακριβώς όπως είμαστε. Δεν έχουμε ειδικές δεξιότητες  αλλά έχουμε ιδιαιτερότητες και δεξιότητες όπως ΟΛΟΙ οι άνθρωποι και αναπηρία όπως λίγοι. Με αυτή τη λογική τρέξαμε στο Φιλίππειο δρόμο.

Στόχος μας η κοινωνική ενσωμάτωση, η κοινωνική ένταξη, η εξωστρέφεια, η συνύπαρξη ,η ισότιμη συμμετοχή. Ευχαριστούμε  θερμά τους διοργανωτές του Φιλίππειου δρόμου (Σύλλογος δρομέων δήμου Βέροιας και το αθλητικό τμήμα του ΚΑΠΑ δήμου Βέροιας) για την άψογη διοργάνωση και   για την ευκαιρία που μας έδωσαν να συμμετέχουμε κι εμείς σε ένα τόσο όμορφο αθλητικό γεγονός της πόλης μας.

Από καρδιάς ευχαριστούμε τον κύριο Γιάννη Καραγιάννη ,(σύλλογος δρομέων Βέροιας)για την αποτελεσματική συνεργασία μας .Συγχαρητήρια σε όλους τους δρομείς   του  Sportstraining-Karagiannis, η οποία ήταν  παρούσα με μεγάλη αριθμητική δύναμη 15 δρομέων,  αλλά και στο Νίκο  Τουλίκα ,δρομέα μεγάλων  αποστάσεων με πολλές διακρίσεις ,άτομο στο φάσμα του αυτισμού, οι οποίοι έτρεξαν  την Κυριακή στον αγώνα των 14.500μ  για την αποδοχή του αυτισμού και για τον σύλλογό μας!

Ραντεβού πάλι στον  επόμενο αγώνα όπου πάλι θα συμμετέχουμε με πολλή χαρά!

Με εκτίμηση το ΔΣ του συλλόγου Μ.Α.μ.Α

banner-article

Ροη ειδήσεων