Περίεργα

Στρατιωτικά παραγγέλματα σε μαθητές Δημοτικού, από “δάσκαλο” στον Άγνωστο Στρατιώτη (video)

Εντονότατες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η συμπεριφορά του δασκάλου που «μπέρδεψε» τους μαθητές με στρατιώτες

Οργή προκαλεί το βίντεο, που έχει κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει την «επίσκεψη» μαθητών Δημοτικού από την Κρήτη στην πλατεία Συντάγματος, για να δουν από κοντά την αλλαγή φρουράς και το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Την ώρα της αλλαγής των Ευζώνων, τα παιδιά στέκονται μάλιστα, προσοχή και ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο, όπως τους “διέταξε” ο δάσκαλος που βρισκόταν μάλλον σε παράκρουση, αν κρίνει κανείς από τις φωνές του.

Μετά τον εθνικό ύμνο, τα παιδάκια διατάχθηκαν “σημειωτόν” και αμέσως μετά άρχισαν να κάνουν επί τόπου βήμα και με το “μαρς” άρχισαν να κάνουν βήμα ταχύ και να φωνάζουν “ένα- δύο” . Κι όλα αυτά, ενώ ανάμεσα στους μαθητές βρισκόταν και ένα ανάπηρο παιδί στο καροτσάκι του, το οποίο ήταν κι αυτό στη σειρά! Όταν τελείωσε αυτό το θέαμα ο δάσκαλος παρήγγειλε… αποθέσατε τις τσάντες σας!

Στη συνέχεια .. αντάμειψε τους μαθητές λέγοντάς τους: «Η προσέγγιση των Ευζώνων απαγορεύεται. Για λόγους συμπεριφοράς, εσείς θα έχετε το περιθώριο ακριβώς 13 λεπτά να πάρουμε μία φωτογραφία ο καθένας…», προφανώς επειδή εκτέλεσαν… άψογα τις παραγγελιές του!

koutipandoras

Ροη ειδήσεων