Βέροια

Η γκαλερί Παπατζίκου συμμετέχει στην 4η Art-Thessaloniki, 21 με 24 Νοεμβρίου

Η γκαλερί ΠΑΠΑΤΖΙΚΟΥ συμμετέχει στην 4η ART-THESSALONIKI, που πραγματοποιείται  από 21 – 24 Νοεμβρίου 2019 στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.
Την γκαλερί εκπροσωπούν οι καλλιτέχνες:
Μανόλης Γιανναδάκης, C o s t i s, Άρης Κατσιλάκης, Νικόλας Μλιάτκας, Evelyn Walner Papadopoulos, Γιάννης Παπαγιαννούλης, Άρτεμις Ποταμιάνου,  Γιώργος Τσακίρης.
Θα μας βρείτε στο περίπτερο 10, booth 21.
Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.
________________________________________
Η 4η Art-Thessaloniki International Contemporary Art Fair, θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη στην ΔΕΘ XELEXPO (περίπτερα 10-9-8) από 21 έως 24 Νοεμβρίου 2019.
Η Art-Thessaloniki με ένα εκτενές παράλληλο πρόγραμμα, περιμένει να καλωσορίσει πολλούς επισκέπτες, συλλέκτες, αγοραστές από όλο τον κόσμο, που θα περιηγηθούν ανάμεσα σε μουσεία και αίθουσες τέχνης.
Η Art-Thessaloniki International Contemporary Art Fair, έχει καθιερωθεί ως το σημαντικότερο καλλιτεχνικό γεγονός στο Νότιο-Ανατολικό άκρο της Ευρώπης καθ’ως παρουσιάζει εκθέσεις σημαντικών γκαλερί από την Ελλάδα και το εξωτερικό, όπως επίσης και πολλά άλλα project.
– Για πρώτη φορά θα έχει την ευκαιρία το φιλότεχνο κοινό της πόλης να επισκεφθεί την έκθεση “Unexpected Dialogue” – Picasso & Jankulovski με κεραμικά έργα του Pablo Picasso και ζωγραφικά έργα του Mice Jankulovski. Η έκθεση παρουσιάζεται σε συνεργασία με το Museum of Drawing Skopje με επιμελητή της τον κ. Μάνο Στεφανίδη.
– Τιμώμενος Καλλιτέχνης της φετινής διοργάνωσης έχει επιλεγεί ο Έλληνο-Αμερικάνος ηθοποιός και εικαστικός, Billy Zane.
– Συλλογές Ελλήνων συλλεκτών:
Συλλογή Ν. Βερνίκου, με έργα του σημαντικού καλλιτέχνη Dennis Oppenheim (1938 – 2011).
Συλλογή Παπαδημητρίου, με έργα καλλιτεχνών που εκπροσωπούν την γενιά του 1980.
Συλλογή STARLETS. Μελέτες και προσχέδια από τον διεθνή κινηματογράφο του Γιώργου Βακιρτζή (1923-1988).
Το Εθνογραφικό Κέντρο Γιώργη Μελίκη – Κέντρο Έρευνας Μάσκας του δημοσιογράφου Γ. Μελίκη, παρουσιάζει μέρος της συλλογής του.
– Αφιέρωμα στην Σύγχρονη Βυζαντινή Αγιογραφία.
– Η Πολιτιστική Εταιρεία Επιχειρηματιών Βορείου Ελλάδος (ΠΕΕΒΕ) σε συνεργασία με την Art Thessaloniki International Contemaporary Art Fair καθιερώνουν το βραβείο “MATAROA”, με στόχο την καλλιτεχνική προώθηση νέων δημιουργών. Οι 10 επιλεγμένοι καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν την δουλειά τους σε ατομικά περίπτερα.
– Το πρωί της Παρασκευής 22/11/2019 η έκθεση θα καλωσορίσει μαθητές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης οπού θα ξεναγηθούν στον χώρο και θα τους δωθεί ενημερωτικό έντυπο με την χορηγία της τράπεζας EUROBANK.
Όλη η διοργάνωση γίνεται σε συνεργασία με την ΔΕΘ-HELEXPO.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το site μας: https://art-thessaloniki.helexpo.gr/el
banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας