Νάουσα: Μπλόκα με φωτιές κατοίκων κατά προσφύγων (video)

Στην διασταύρωση της Νάουσας στην Ημαθία μαζεύτηκαν άτομα της περιοχής με απώτερο σκοπό τους να εμποδίσουν την διέλευση λεωφορείων με μετανάστες και πρόσφυγες.

Στο βίντεο που ανέβηκε στο διαδίκτυο οι συγκεντρωμένοι διαμαρτύρονται για την άφιξη των μεταναστών λέγοντας ότι η περιοχή δεν μπορεί να αντέξει ξένο κόσμο μιας και οι ίδιοι είναι άνεργοι οι περισσότεροι. Βέβαια είναι τραγικό να θεωρούν οι κάτοικοι ή όσοι τους ωθούν σε τέτοιες ενέργειες, ότι οι απελπισμένοι πρόσφυγες που αναζητούν μια προσωρινή ασφαλή στέγη για την οικογένειά τους, θα είναι ο υπ' αριθμόν ένας κίνδυνος για τις θέσεις εργασίας των περιοχών τους!

Ένα από τα άτομα που μιλούν στο βίντεο λέει πως "ήρθαμε για να υπερασπιστούμε το δικαίωμά μας στην ελευθερία του Έλληνα", ενώ άλλοι δηλώνουν ότι "τους περιμένουμε να περάσουν", αναφερόμενοι στα λεωφορεία.

Σε άλλο βίντεο φαίνεται πως οι κάτοικοι άναψαν και φωτιές στο οδόστρωμα αναμένοντας «τρία λεωφορεία με λαθρομετανάστες» (!), ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις δεν εικονίζονται σε κανένα πλάνο καθώς μάλλον ήταν άφαντες...

Gepostet von Χρηστος Τσιρανιδης am Montag, 4. November 2019

topontiki

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 29673 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

0 Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

Ειδήσεις με Διάρκεια