Εκδηλώσεις

Θεσσαλονίκη: Νέο Συλλαλητήριο των Συνδικάτων την Πέμπτη 24 Οκτώβρη

Κλιμακώνουμε την πάλη μας ενάντια στην αντεργατική επίθεση

Συγκέντρωση στο άγαλμα Βενιζέλου στις 7μμ

Οι Ομοσπονδίες, τα Εργατικά Κέντρα και τα Συνδικάτα που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ συνεχίζουμε με μεγαλύτερη δύναμη, μαχητικότητα και αποφασιστικότητα τη δράση μας ενάντια στο κατάπτυστο νομοσχέδιο της κυβέρνησης.

Διεκδικούμε σύγχρονους όρους δουλειάς και αμοιβής. Μετά τις δυο απεργιακές κινητοποιήσεις στις 24 Σεπτέμβρη και στις 2 Οκτώβρη, μετά από το μαχητικό συλλαλητήριο στις 17 Οκτώβρη κλιμακώνουμε με νέο Συλλαλητήριο στις 24 Οκτώβρη και συγκέντρωση στο άγαλμα Βενιζέλου στις 7μμ.

Παλεύουμε κόντρα στο νομοσχέδιο-σκούπα για τις κλαδικές συμβάσεις, τους μισθούς των εργαζομένων και τις συνδικαλιστικές ελευθερίες, το οποίο δίνει γη και ύδωρ στους επενδυτές και γκρεμίζει όσα εργατικά-λαϊκά δικαιώματα έμειναν όρθια με σκληρό αγώνα, στην περίοδο της κρίσης.

Να το πάρει τώρα πίσω η κυβέρνηση της ΝΔ.

Παλεύουμε κόντρα στα εμπόδια της ηγετικής ομάδας της ΓΣΕΕ, που σπέρνει σύγχυση και μοιρολατρία και κάνει ό,τι μπορεί για να υπάρξει σιγή νεκροταφείου, ξοφλώντας με αυτόν τον τρόπο τις δεσμεύσεις της απέναντι στην κυβέρνηση στο ΣΕΒ και τις άλλες εργοδοτικές ενώσεις για στήριξη των μέτρων.

Με το σύνθημα: «Κάτω τα χέρια από τα Συνδικάτα! Διεκδικούμε σύγχρονους όρους δουλειάς και αμοιβής, ζωή με δικαιώματα» συνεχίζουμε να δίνουμε τη μάχη της ενημέρωσης μέσα σε κάθε κλάδο και χώρο δουλειάς, δυναμώνουμε το μαζικό και ενωτικό ρεύμα αντίστασης στην αντιλαϊκή επίθεση της κυβέρνησης και των επιχειρηματικών ομίλων.

Καλούμε όλες τις συνδικαλιστικές οργανώσεις να πάρουν όλα τα μέτρα για να είναι το Συλλαλητήριο μαζικό, δυναμικό.

 Όλες και όλοι στο Συλλαλητήριο στις 24 Οκτώβρη.

Όλες και όλοι στη συγκέντρωση στο άγαλμα Βενιζέλου στις 7μ.μ.

banner-article

Ροη ειδήσεων