Εκδηλώσεις Τοπικά

Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων & Ποτών Ημαθίας – Πέλλας: Όλοι στην απεργία, Τετάρτη 2 Οκτώβρη

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας ενάντια στο πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης που ενταφιάζει όσα εργατικά δικαιώματα έχουν απομείνει και παράλληλα προσθέτει νέα εμπόδια σε συνδικαλιστικές ελευθερίες και στο δικαιώματα της απεργίας.

Όλοι στην ΑΠΕΡΓΙΑ την Τετάρτη 2 Οκτώβρη

Συγκέντρωση: 10:30 το πρωί στην Πλατεία Ωρολογίου

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Με σημαντικό εφόδιο την απεργία στις 24 Σεπτέμβρη, συνεχίζουμε με νέα απεργιακή κινητοποίηση στις 2 Οκτώβρη ενάντια στον «αναπτυξιακό « νομοσχέδιο.

Τα μέτρα που σχεδιάζονται και προωθούνται τα απαιτούν οι βιομήχανοι, οι τραπεζίτες, οι μεγαλοεπιχειρηματίες και τα άλλα αρπαχτικά που κλέβουν τον ιδρώτα μας. Η «ανάπτυξη» που θέλουν και πολυδιαφημίζουν δεν είναι ανάπτυξη για όλους. Είναι κόλαση για εμάς, τους εργαζόμενους που βλέπουμε ότι δεν υπάρχει τελειωμός στο χτύπημα της ζωής μας, των όρων δουλειάς και ασφάλισης.

Την ανάπτυξη αυτή τη ζούμε στα διαλογητήρια – κονσερβοποιία τη περιοχής μας με την τρομοκρατία, τις απολύσεις, την καταστολή, τη σιγή νεκροταφείου που επιβάλλουν οι βιομήχανοι του κλάδου μας.

Θέλουν να σκύψουμε το κεφάλι. Να τσακίζουν τη ζωή μας και να μην αντιδρούμε. Για αυτό προωθούν διατάξεις για να ελέγχουν τα συνδικάτα, το περιεχόμενο των αγώνων. Για αυτό σχεδιάζουν το γενικό φακέλωμα των εργαζομένων.

Δεν θα περάσουν τα σχέδιά τους! Με τον αγώνα μας θα επιβάλλουμε το δίκιο μας!

Το ταξικό, εργατικό κίνημα αντιμετώπισε τις δυνάμεις του κεφαλαίου με φυλακίσεις, εξορίες, εκτελέσεις και ποτέ δεν παραιτήθηκε από την υπεράσπιση των κατακτήσεων του. Αυτό θα κάνει και τώρα. Τα σωματεία είναι οργανώσεις εργατών, όχι του κράτους και της εργοδοσίας. Λειτουργούν με βάσει τα εργατικά συμφέροντα και όχι τα θέλω και τους καημούς των βιομηχάνων και των κυβερνήσεών τους.

 Κάτω τα χέρια από τα συνδικάτα και τις συνδικαλιστικές ελευθερίες!

Δεν θα περάσει η εργοδοτική τρομοκρατία!

Δουλειά με σύγχρονα δικαιώματα και όχι δούλοι στον 21ο αιώνα.

 Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΖΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΙ ΑΓΩΝΑΣ Η ΜΟΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ.

 

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ – ΠΕΛΛΑΣ

Τηλ. Επικοινωνίας: 6973312771 / 6936409111

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας