Ο Αγροτικός Σύλλογος Νάουσας "Μαρίνος Αντύπας" στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στη ΔΕΘ

Δελτίο Τύπου

Ο Αγροτικός Σύλλογος «Μαρίνος Αντύπας» συμμετείχε στο μεγάλο συλλαλητήριο που διοργάνωσαν τα ταξικά εργατικά σωματεία, το ΠΑΜΕ ενόψει της ΔΕΘ. Αγρότες και αγρότισσες από το δήμο μας ένωσαν τη φωνή τους με του εργατοϋπαλλήλους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους, την νεολαία ενάντια στην πολιτική της ΕΕ που φέρνει νέα δεινά και βάρη στις πλάτες των εργαζόμενων και της μικρομεσαίας αγροτιάς.

Στη συγκέντρωση και στην πορεία που ακολούθησε στους δρόμους της Θεσσαλονίκης το μπλοκ του Μαρίνου Αντύπα με το πανό του επικαιροποίησε τα άλυτα προβλήματα, όπως η άμεση αναπλήρωση του εισοδήματος λόγω του εμπάργκο, την κάλυψη από τον ΕΛΓΑ στο 100% των ζημιών, κατώτερες εγγυημένες τιμές για όλα τα αγροκτηνοτροφικά προϊόντα.

Ο Σεπτέμβρης αποτελεί την αφετηρία της πολιτικής που θα ακολουθηθεί για την επόμενη χρονιά. Δεν τρέφουμε αυταπάτες ότι και η κυβέρνηση της ΝΔ θα κινηθεί στο δρόμο που έστρωσε ο ΣΥΡΙΖΑ στην κατεύθυνση της ΚΑΠ της ΕΕ που στόχο έχει το ξεκλήρισμα της μικρομεσαίας αγροτιάς και την συγκέντρωση της παραγωγής μέσω των «συνεργατικών σχημάτων» και της γης στα χέρια λίγων μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων.

Συνεχίζουμε τη δράση μας, οργανώνουμε την πάλη μας μέσα από τους αγροτικούς συλλόγους για παραμονή στα χωράφια μας και την επιβίωση των οικογενειών μας.

10/09/2019

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 24937 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

0 Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

Ειδήσεις με Διάρκεια