Σήμερα 12 Σεπτεμβρίου η αναβληθείσα συναυλία για τον Γιάννη

Το μουσικό σχήμα ΜΠΟΥΣΟΥΛΑΣ αποτελείται από τον Μιχάλη Ρίζο (τραγούδι, κιθάρα), Κωστή Ρίζο (πιάνο, τραγούδι), Χρήστο Δαμιανίδη (ηλ. Κιθάρα), Παναγιώτη Θεοδωρίδη (μπουζούκι, τραγούδι), Γιάννη Κασερόπουλο (μπάσο), Κώστα Ρίζο (τύμπανα). Στη συναυλία θα τραγουδήσουν επίσης η Μάγδα Πένσου, ο Γιώργος Γελαράκης και η Μαρία Θεοχαροπούλου. Φιλική συμμετοχή στο ακορντεόν ο Κώστας Σαββίδης.

Προπώληση εισιτηρίων αξίας 5 ευρώ στα παρακάτω σημεία:

  1. Ουζερί «ΣΤΑΣΟΥ ΜΥΓΔΑΛΑ», Μητροπόλεως 12, Βέροια
  2. Καφέ « ΜΠΡΙΚΙ», Μητροπόλεως 44, Βέροια
  3. Βιβλιοπωλείο «ΕΠΙΚΑΙΡΟ», Βενιζέλου 36, Βέροια
  4. Γραμματεία ΚΕΠΑ, Χώρος Τεχνών Βέροιας

ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΗΜΑ «ΜΠΟΥΣΟΥΛΑΣ»

O νεαρός αθλητής μας Γιάννης Αβραμίδης πριν αρκετό καιρό υπέστη σοβαρό τραυματισμό κατά τη διάρκεια προπόνησης που τον ταλαιπωρεί ακόμη. Μαζί του αγωνίζεται και αγωνιά όλη η οικογένειά του. Όλοι μας αγωνιούμε για την αποκατάσταση του αγαπημένου μας Γιάννη. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε αυτή τη στιγμή είναι να βρισκόμαστε δίπλα συναισθηματικά και ηθικά και να ενισχύουμε με θετική σκέψη και ενέργεια. Αυτός είναι ο βασικότερος λόγος που αποφασίσαμε σε συνεννόηση με τον Δήμαρχο κύριο Κώστα Βοριαζίδη (ο οποίος μας μετέφερε έντονα και τη δική του αγωνία όπως και όλου του επιτελείου του αλλά και των πολιτών της Βέροιας) να πραγματοποιήσουμε μια μεγάλη μουσική βραδιά αφιερωμένη στον Γιάννη μας, ελπίζοντας τα τραγούδια μας, η σκέψη μας, η δική μας και όλου του κόσμου που θα τραγουδήσει μαζί μας, να φτάσει εκεί που πρέπει να φτάσει!

Αποφασίσαμε, μαζί με το οργανικό -φωνητικό σύνολο ΜΟΝΟΓΡΑΜΜΑ που συνδιοργανώνει, να ορίσουμε μια σχετικά μικρή τιμή εισόδου, 5 ευρώ, έτσι ώστε να συγκεντρωθεί κάποιο ποσό το οποίο ίσως καλύψει κάποια έξοδα νοσηλείας του Γιάννη που είναι πάρα πολλά! Τα έξοδα για την πραγματοποίηση της συναυλίας ανέλαβαν, εκτός από την ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας ( με την προσωπική και τόσο ζεστή υποστήριξη της κυρίας Νανάς Καραγιαννίδου), πάνω από 20 επιχειρηματίες του Δήμου μας των οποίων η ανταπόκριση ήταν συγκινητική!
Ο ΜΠΟΥΣΟΥΛΑΣ τις συναυλίες που έχει κάνει ως τώρα σε Βέροια και Νάουσα και είναι 8 τα τελευταία τρία χρόνια, τις έχει κάνει αφιλοκερδώς και με μεγάλη χαρά και όλες έγιναν με δική του πρωτοβουλία! Το ίδιο θα γίνει και τώρα, φυσικά. Με μεγάλη μας χαρά, θα φιλοξενήσουμε στη συναυλία αυτή τους αγαπημένους μας Μάγδα Πένσου, Γιώργο Γελαράκη, Μαρία Θεοχαροπούλου και τον ακορντεονίστα Κώστα Σαββίδη που μας συγκίνησαν με την προθυμία τους να συμμετάσχουν σ αυτή τη μουσική βραδιά!

Τον ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ απαρτίζουν ο Μιχάλης Ρίζος στο τραγούδι και την κιθάρα, ο Κωστής Ρίζος στο πιάνο και τραγούδι, ο Χρήστος Δαμιανίδης στην ηλεκτρική κιθάρα, Ο Παναγιώτης Θεοδωρίδης στο μπουζούκι και τραγούδι, ο Γιάννης Κασσερόπουλος στο μπάσο και ο Κώστας Ρίζος στα τύμπανα.

Σας περιμένουμε λοιπόν το Σάββατο, 7 Σεπτέμβρη, στο γήπεδο Μπάσκετ στην Εληά στις 9 το βράδυ, να τραγουδήσουμε όλοι μαζί ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ μας και να του φωνάξουμε ότι ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ!!!!!

Εισιτήρια προπωλούνται στο ουζερί ΣΤΑΣΟΥ ΜΥΓΔΑΛΑ, στο καφέ ΜΠΡΙΚΙ, στο βιβλιοπωλείο ΕΠΙΚΑΙΡΟ και στη γραμματεία του Χώρου Τεχνών.

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 31916 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

0 Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

Ειδήσεις με Διάρκεια