Βέροια

ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας: Ανακοίνωση ανοιχτής ακρόασης 30 & 31 Αυγούστου 2019

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ ΒΕΡΟΙΑΣ για τις ανάγκες των παραστάσεων της θεατρικής περιόδου 2019 – 2020

  • της Παιδικής Σκηνής σε σκηνοθεσία Πάνου Δεληνικόπουλου

  • της Κεντρικής Σκηνής σε σκηνοθεσία Γιάννη Παρασκευόπουλου

  • της Εναλλακτικής Σκηνής σε σκηνοθεσία Χάρη Πεχλιβανίδη

οργανώνει Ανοιχτή Ακρόαση την Παρασκευή 30 και το Σάββατο 31 Αυγούστου 2019 στο  θέατρο του Χώρου Τεχνών στη Βέροια στην οποία καλούνται να συμμετάσχουν επαγγελματίες άνδρες και γυναίκες ηθοποιοί, σκηνικής ηλικίας από 16 μέχρι 40 ετών.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στείλουν έως και την Κυριακή 18 Αυγούστου 2019 το βιογραφικό τους σημείωμα, καθώς  και δύο πρόσφατες φωτογραφίες, μία ολόσωμη και μία κοντινή σε υψηλή ανάλυση, μεγάλο μέγεθος (παρακαλείσθε να στείλετε ένα ενιαίο αρχείο με τα δύο παραπάνω σε μορφή pdf) στο email του  ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας: dipethever@yahoo.gr,

Όσοι θα επιλεγούν από τους σκηνοθέτες βάσει του βιογραφικού τους (το οποίο  θα έχει κατατεθεί εντός της προθεσμίας) θα ενημερωθούν σχετικά με την ημερομηνία και την ώρα της συμμετοχής τους στην ακρόαση αποκλειστικά μέσω e-mail.

Στην ακρόαση θα ζητηθεί από τους συμμετέχοντες ένας μονόλογος ελεύθερης επιλογής και ένα τραγούδι. Οι συμμετέχοντες καλούνται να φορούν  άνετα ρούχα πρόβας.
Οι υποψήφιοι, που θα επιλεγούν για την ακρόαση, θα πρέπει να έχουν μαζί τους τυπωμένο το βιογραφικό τους σημείωμα με μία πρόσφατη φωτογραφία.

Ως επαγγελματίας ηθοποιός νοείται όποιος:

  • είναι απόφοιτος αναγνωρισμένης από το κράτος Δραματικής σχολής (με πτυχίο αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Πολιτισμού)

  • είναι απόφοιτος Πανεπιστημιακών τμημάτων Θεάτρου του κύκλου μαθημάτων υποκριτικής,

  • έχει πραγματοποιήσει τουλάχιστον 200 ημερομίσθια με την ειδικότητα του ηθοποιού.

banner-article

Ροη ειδήσεων