Τοπικά

Στο Πλατύ κλιμάκιο υποψήφιων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία

Κλιμάκιο υποψήφιων βουλευτών του «ΣΥΡΙΖΑ- ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ», αποτελούμενο από τους:  Χρήστο Αντωνίου,  Φρόσω Καρασαρλίδου, Εύη Παπαγιαννούλη και Άγγελο Τόλκα   στελέχη και μέλη του χώρου επισκέφτηκαν χθες το απόγευμα Πέμπτη  27/6/2019 το ΠΛΑΤΥ.

Οι υποψήφιοι μοίρασαν έντυπο υλικό με τις θέσεις και το πρόγραμμα του Σύριζα και της προοδευτικής συμμαχίας για την επόμενη τετραετία, συζήτησαν με τα τοπικά μέλη και πολίτες που ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμά τους και τους ζήτησαν να τους στηρίξουν με την ψήφο τους στις εκλογές της 7ης Ιουλίου ώστε η Ημαθία και η χώρα να μην επιστρέψουν πίσω, στα χέρια αυτών που την οδήγησαν στη χρεοκοπία.

Επεσήμαναν πως το διακύβευμα αυτών των εκλογών είναι υψηλό, πως η απόφαση είναι βαριά και σημαντική, πως «τώρα αποφασίζουμε για τις ζωές μας», για το ποιος θα μας κυβερνήσει με ποιο σχέδιο και με ποιο πρόγραμμα.

Τόνισαν πως δεν ξεχνάμε πως τη χώρα τη διακυβέρνησαν επί δεκαετίες  κόμματα που σήμερα ζητούν να ξαναπάρουν την εξουσία και μάλιστα την κρίσιμη περίοδο της χρεοκοπίας. Το 2009 η ΝΔ άφησε περισσότερα από 24 δισ. πρωτογενές έλλειμμα που ήταν και η αφορμή για να μας οδηγήσουν στο ΔΝΤ και μετά ΝΔ μαζί με ΠΑΣΟΚ κυβέρνησαν οδηγώντας σε κοινωνική λεηλασία με απώλεια του 25% του εθνικού μας πλούτου και ανεργία από το 6% στο 28% !

Πως είναι λάθος να νομίζει κανείς ότι τελειώσαμε οριστικά με τη μνημονιακή λιτότητα επειδή τα κατάφερε ο ΣΥΡΙΖΑ και έβγαλε τη χώρα σε ξέφωτο, γιατί αυτή μπορεί να επιστρέψει από τη μια στιγμή στην άλλη αν εφαρμοστούν πολιτικές που προωθεί το ΔΝΤ που αποτελεί «το φυσικό σύμμαχο της ΝΔ».

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας