Τοπικά

Περιοδεία  σε Ριζώματα – Σφηκιά Βέροιας και Επισκοπή Νάουσας πραγματοποίησε κλιμάκιο του ΚΚΕ

Περιοδεία  σε Ριζώματα – Σφηκιά Βέροιας και Επισκοπή Νάουσας πραγματοποίησε κλιμάκιο του ΚΚΕ, με επικεφαλής τους Σοφρόνωφ Ιωάννα και Τσιουλάκο Δημήτρη, υποψήφιους Βουλευτές Ημαθίας, την Κυριακή 23/3/2019.

Αγρότες – ντοματοπαραγωγοί της περιοχής εξέφρασαν την αγανάκτησή τους για την αντιλαϊκή πολιτική που τους τσακίζει, με τελευταίο χτύπημα την καταστροφή της παραγωγής τους από ασθένεια που ο ΕΛΓΑ αρνείται να καλύψει και σημείωσαν την ανάγκη προσαρμογής  του αναχρονιστικού κανονισμού του ΕΛΓΑ, ώστε να αποζημιώνει άμεσα στο 100% την καταστροφή της παραγωγής από ασθένειες, φυσικά φαινόμενα κα.

Το κλιμάκιο τόνισε πως και για αυτό το λόγο χρειάζεται ισχυρό ΚΚΕ την επόμενη μέρα των εκλογών, γιατί τα προβλήματα που προκαλεί η αντιλαϊκή πολιτική των κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ διαχρονικά, θα είναι εδώ. Όπως τονίστηκε, η ανάγκη ισχυρής λαϊκής αντιπολίτευσης με το ΚΚΕ αναδεικνύεται και από το γεγονός πως όποια κι αν είναι η αυριανή κυβέρνηση, είναι δεσμευμένη στην εφαρμογή των αντιλαϊκών μέτρων των μνημονίων και των εφαρμοστικών νόμων ως το 2060.

Τέλος οι υποψήφιοι βουλευτές κάλεσαν σε μαζική συμμετοχή στην προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ τη Δευτέρα 24/6/2019, 8:00μμ στην Πλ. Καρατάσου στη Νάουσα και στην κεντρική συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη στις 1 Ιουλίου.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας