Βέροια

Ευχαριστήριο συλλόγου Μέριμνα Ατόμων με Αυτισμό (ΜΑμΑ)

Ο σύλλογος ΜΑμΑ(Μέριμνα Ατόμων με Αυτισμό) τα παιδιά μας και οι εθελοντές μας φιλοξενήθηκαν τη Πέμπτη 20/06,  στον όμορφο χώρο του ΚΔΑΠ ‘Σχολείο στο σύννεφο’ όπου και πέρασαν ένα ευχάριστο και δημιουργικό απόγευμα γεμάτο messy play! Με το αισθητηριακό αυτό παιχνίδι, τα παιδιά μας ,ανεξαρτήτου ηλικίας , έπαιξαν και διασκέδασαν με μια ποικιλία υλικών που «ξύπνησαν» όλες τις αισθήσεις τους αλλά και τη φαντασία τους.

Mε την καθοδήγηση της κυρίας Αριστέας Σιδηροπούλου, υπεύθυνης του κδαπ, τα παιδιά μας αισθάνθηκαν ,άγγιξαν, μύρισαν και ήρθαν σε επαφή με νέα υλικά ,υφές ,χρώματα και σχήματα ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο τη φυσική τους περιέργεια. Τα παιδιά μας κατάφεραν να υιοθετήσουν μια θετική προσέγγιση απέναντι στη νέα αυτή εμπειρία απολαμβάνοντας κάθε στιγμή!

Ευχαριστούμε από καρδιάς την κυρία Αριστέα Σιδηροπούλου υπεύθυνη του κδαπ ,για το κάλεσμα και τη ζεστή της φιλοξενία αλλά και για τη στήριξή της προς το σύλλογό μας. Θερμές ευχαριστίες στις κυρίες Φιλιώ Σεραφείμ και Μαρία Χαλαϊδοπούλου ,εργαζόμενες στο κδαπ, οι οποίες βοήθησαν τα παιδιά μας στο messy play. Από καρδιάς ευχαριστούμε τους ακούραστους εθελοντές μας και την εθελόντρια επιστημονική σύμβουλο μας κυρία Ειρήνη Αναγνώστου, σχολική ψυχολόγο, που πάντα βρίσκονται στο πλευρό του συλλόγου μας.

Με εκτίμηση

Το ΔΣ του συλλόγου

banner-article

Ροη ειδήσεων