Βέροια

Τμήμα  Θεατρικής Αγωγής ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας. “Ο Σέρλοκ Χόλμς και το Γαλάζιο Ρουμπίνι”

Η Ομάδα «Θεατροπαγίδα» (παιδιά Δ’ Δημοτικού) του Τμήματος Θεατρικής   Υποδομής  του  ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.  Βέροιας  παρουσιάζουν  την παράσταση “Ο Σέρλοκ Χόλμς και το Γαλάζιο Ρουμπίνι”, του Άρθουρ Κόναν Ντόυλ σε σκηνοθεσία της Δήμητρας Σταματίου.

Η παράσταση θα δοθεί τη Δευτέρα 27 Μαΐου 2019 στις 7μ.μ. στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών, με γενική είσοδο 3€.

Προπώληση εισιτηρίων: γραφεία ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας, 3ος όροφος Χώρου Τεχνών, τηλ. 2331078140.

 Συντελεστές Παράστασης

Συγγραφέας:  Άρθουρ Κόναν Ντόυλ

Μετάφραση-Διασκευή: Άνδρη Θεοδότου

Προσαρμογή κειμένου-Σκηνοθεσία: Δήμητρα Σταματίου

Σκηνογραφία/Ενδυματολογία: Δημήτρης Γεωργόπουλος , Δαμιανός Οικονομίδης

Κατασκευές: Δημήτρης Γκιλιόπουλος

Μουσική Επιμέλεια: Δήμητρα Σταματίου

Φωτισμοί: Γιώργος Βέγκος

Ηχοληψία: Αλέξανδρος Καροτσέρης

Οργάνωση Παραγωγής-Προβολή: Κατερίνα Γρηγοριάδου

Τεχνική Υποστήριξη: Πέτρος Μαλιάρας, Χρύσα Μπακογιάννη.

 Τους ρόλους ερμηνεύουν (αλφαβητικά):

Αρβανιτίδου Μαργαρίτα, Βελισσαρίδης Κωσταντίνος, Βούλγαρη Κατερίνα, Επαμινωτίδου Στέλλα, Κάλτση Δέσποινα, Καραβασίλη Αρετή, Καραμανλίδου Κατερίνα, Κοντοπούλου Δάφνη, Κορυφίδου Φωτεινή, Κωνσταντινίδης Βασίλειος, Μελιοπούλου Κατερίνα, Μούρτη Νικολέτα, Μουταφίδης Νίκος, Μπαντή Εύη,  Μπούγκαρτσιτς Γεωργία, Παλιούρα Σοφία-Μαρία, Πετρομελίδου Θεοδώρα, Πέτρου Απόστολος, Πιστόλας Δημήτρης, Σαχινίδου Άννα Μαρία.

Σημείωμα Σκηνοθέτη

Η ομάδα « Θεατροπαγίδα»!! 20 τρελόπαιδα, που αγαπούν το μυστήριο! Από την πρώτη μέρα, που βρέθηκαν στην ομάδα παίζουν ένα παιχνίδι. Ένα παιχνίδι μυστηρίου, που πρέπει να είσαι πάντα σε εγρήγορση και να παρατηρείς πολύ καλά, ώστε συλλέγοντας κάποια στοιχεία να φτάσεις σε μια λύση. Η αγάπη τους για αυτό οδήγησε στην επιλογή του συγκεκριμένου έργου για εκείνους.

Ο Σέρλοκ Χόλμς, ο πιο διάσημος ντεντέκτιβ βρίσκεται -όπως πάντα- αντιμέτωπος με ένα άλυτο μυστήριο. Τι δουλειά έχει το πιο πολύτιμο ρουμπίνι στον κόσμο, στην κοιλιά μιας χήνας; Το μόνο στοιχείο, που έχει στα χέρια του είναι ένα συνηθισμένο μαύρο καπέλο. Δίπλα του, αιώνιος σύντροφος και συμπαραστάτης, ο γιατρός Τζον Ουότσον.

Ένα ταξίδι, που ξεκινά από τη μακρινή Κίνα και φτάνει ως το βικτωριανό Λονδίνο, γεμάτο στοιχεία , πρόσωπα και ατμόσφαιρες. Πώς θα φτάσει ο αγαπημένος ήρωας στη λύση του αινίγματος; Ακολουθήστε τα βήματα του, όπως με πολύ κέφι και αγάπη κάναμε και εμείς!

Δήμητρα Σταμάτιου

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας