Αθλητικά Βέροια

Μπάσκετ: Δεν τα κατάφεραν οι Αετοί Βέροιας, πέτυχαν όμως πολλά!

Δελτίο Τύπου

Μόνο επευφημίες και χειροκρότημα γι αυτή την ομάδα!

Μόνο “μπράβο” για τα Αετόπουλα, που μπήκαν για τα καλά στα μπασκετικά δρώμενα και έχουν σκοπό να μείνουν για πολλά χρόνια!

Οι Αετοί Βέροιας αγωνίστηκαν στο τελικό του πρωταθλήματος της Α ΕΚΑΣΚΕΜ, κόντρα σε μια ομάδα που ήταν πιο έτοιμη από ποτέ να ανέβει κατηγορία και το πέτυχε.

Οι Αετοί Βέροιας πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις, ωστόσο δεν τα κατάφεραν, “κέρδισαν” όμως τις καρδιές των 200 και πλέον φίλων που βρέθηκαν σήμερα στο ΔΑΚ “Βικέλας” για να δουν από κοντά την τελευταία… παράσταση της “ασπρόμαυρης” ομάδας.

Ένα μεγάλο μπράβο στον προπονητή, Ντάνη Τυριακίδη που μαζί με τον Κώστα Κασάπη και τον Γιάννη Τζιουμάκη βοήθησαν τα μέγιστα ώστε οι Αετοί να φτάσουν στο δεύτερο σκαλοπάτι της Α ΕΚΑΣΚΕΜ.

Ακόμη περισσότερα μπράβο στους παίκτες, που παρά τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, έδωσαν το παρών στη φετινή προσπάθεια και πέτυχαν αυτό που στην αρχή έμοιαζε δύσκολο.

Κλείνοντας, θα αναφερθούμε στη διοίκηση, η οποία γνωρίζει πολύ καλά πως αυτή η ομάδα έχει μέταλλο και (έτσι για να δώσουμε και μια είδηση) έχει ήδη αναλάβει δράση για την επόμενη μέρα, η οποία θα είναι (να είστε σίγουροι) ακόμη πιο φωτεινή!

Ευχαριστούμε θερμά τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του, θα δημοσιεύσουμε αργότερα υλικό από την εξαιρετική εκδήλωση για τα 100 χρόνια από τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού.

Όσον αφορά τον σημερινό αγώνα, παρά το κακό ξεκίνημα των Αετών, η τρίτη περίοδος είχε τελείως διαφορετική εικόνα, με τους Ημαθιώτες να αλλάζουν τη ροή.

Το τελευταία δεκάλεπτο είχε δραματικό χαρακτήρα, με τον ΦΟΑ να παίρνει προβάδισμα δύο πόντων, έξι δεύτερα πριν το τέλος. Τα δύο σουτ όμως των Ιωησηφίδη και Χατζηχαρίση δεν βρήκαν στόχο, με αποτέλεσμα η ομάδα της Πέλλας να πανηγυρίσει τον τίτλο.

Πρώτος σκόρερ των Αετών ήταν ο Σωκράτης Χατζηχαρίσης, που σημείωσε 22 και τον ακολούθησαν οι Μάκης Ιωσηφίδης με 13 και Κωστής Γκεκόπουλος με 12

Δεκάλεπτα: 14-21, 28-42, 55-56, 68-70.

Αετοί Βέροιας (Τυριακίδης): Τσιμτσιρίδης 4, Χρήστου, Κασάπης 5 (1), Παπαδόπουλος Δ. 9 (3), Γκεκόπουλος 12, Χατζηχαρίσης 22 (3), Χρυσάφης, Γαβριηλίδης, Παπαδόπουλος Ι. 3, Ιατρού, Ιωσηφίδης 13 (1).

ΦΟ Αριδαίας (Βάτσης): Κανονίδης, Βασίλογλου, Πέτκος 17 (3), Τοπαλίδης 13 (2), Υποδηματόπουλος, Νταούτι, Παπαβράαμ 2, Αβραμίδης 9 (3), Κληντσάρης, Μακρόπουλος 10, Στρέπκος 17, Ζέρζης 2.

banner-article

Ροη ειδήσεων