Βέροια

Ευχαριστήριο ΚΕΜΑΕΔ

Ο Φιλανθρωπικός μη Κερδοσκοπικός  Σύλλογος Φίλων   Κέντρου Μέριμνας Ατόμων  Ειδικών Δεξιοτήτων  Δ. Βέροιας ευχαριστεί θερμά όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την Ημερίδα που διοργανώσαμε από κοινού με την Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας, στον Χώρο Τεχνών Βέροιας την Πέμπτη 9-5-19 με θέμα: «Ένας ασφαλής δρόμος για όλους» – «Ο ρόλος και η συμβολή της Ελληνικής Αστυνομίας στην καθημερινή ζωή των ατόμων με αναπηρία».

Τον εκπρόσωπο του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη μας, του Στρατηγού, του  Αντιπεριφεριάρχη Ημαθίας, του βουλευτή Ν.Δ Ημαθίας  κ. Βεσυρόπουλου.

Τον Δήμαρχο Βέροιας Βοργιατζίδη, τον Διευθυντή Αστυνομικής Διεύθυνση Ημαθίας κ. Σιμούλη & τον Υποδιευθυντή κ. Καλογερόπουλο  τον Διοικητή Τροχαία Βέροιας κ. Παρούτογλου, τον Διοικητή Πυροσβεστικής Βέροιας  κ. Παλαμούτης, την  Υποδιευθύντρια της ΣΜΕΒΕ κ. Γαϊτανίδου , την Προϊσταμένη Δημοτικής Αστυνομίας Βέροιας κ. Σιακαβάρα Ελένη και όλους τους ένστολους και μη Αστυνομικούς και εκπροσώπους των Σωματείων τους, τους Συμβούλους Π.Ε. Ημαθίας κ. Καρατζιούλα & κ. Τεληγιαννίδης, τον πρώην Δήμαρχο Βέροιας κ. Γιάννη Χασιώτη, τους Αντιδημάρχους Βέροιας κ. Κορώνα, Λυκοστράτη, τον Πρόεδρο της ΚΑΠΑ Βέροιας κ. Διαμάντη, την Διευθύντρια και τις υπεύθυνες των Δημοτικών  Βρεφονηπιακών Σταθμός Βέροιας, τις Δημοτικές Συμβούλους  Βέροιας κ. Μαρία Παπαϊωάννου (Διευθύνουσα Γ.Ν. Βέροιας) και την  κ. Θωμαή Στίοκα, την αναπληρώτρια  του Προϊσταμένου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας κ. Αντωνιάδου, τον Γενικό Διευθυντή της ΔΕΥΑ Βέροιας τον κ. Αχτσή & την κ. Κατερίνα Τσιαπάρα, τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου κ. Καραβασίλη και τον Νομικό μας Σύμβουλο Μιχάλη Χασιώτη, την  Διευθύντρια του  ΔΙΕΚ Νοσηλευτικής του Γ. Ν. Βέροιας κ. Γεωργιτζίκη και τους μαθητές, την καθηγήτρια του ΕΠΑΛ κ. Φουτζιτζόγλου και τους μαθητές της, την Πρόεδρο του Συλλόγου Καρκινοπαθών Βέροιας κ. Μαρίνα  Ψωμιάδου & την Αντιπρόεδρο, τους εκπρόσωπους του Συλλόγου ΕΡΑΣΜΟΣ, τον Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Διαβατού, τους υποψηφίους των Δημοτικών Εκλογών κ. Παύλο Παυλίδη Πρόεδρο Αστικών Κτέλ Βέροιας, κ. Ντίνα Παπαδοπούλου & τον  κ. Αγγέλου και τον  υποψήφιο βουλευτή Ν.Δ. κ. Μπαρτζώκα.

Ευχαριστούμε θερμά τους ομιλητές:

  1. Την κ. Αγγέλου για την άψογη παρουσίαση εκ μέρους της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας.
  2. Τον Αστυνομικό Διευθυντή Ημαθίας κ. Χρ. Σιμούλη
  3. Τον Διοικητή Τροχαίας Βέροιας κ. Ι. Παρούτογλου
  4. Τον Δήμαρχο Βέροιας κ. Κ. Βοργιαζίδη
  5. Την Αναπληρώτρια του Προϊστάμενου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Βέροιας κ. Ε. Αντωνιάδου
  6. Τον Επιστημονικό Διευθυντή του ΚΕΜΑΕΔ κ. Γ. Τσαλέρα
  7. Την Λογοθεραπεύτρια του ΚΕΜΑΕΔ κ. Γ. Χατζόγλου
  8. Την καθηγήτρια μουσικής κ. Ελένη Αναγνώστου, τους μαθητές του ΣΤ΄ τάξης του 8ου Σχολείου Βέροιας και τους εκπαιδευτικούς που τους συνόδευαν
  9. Τον   Καθηγητή Ειδικής Φυσικής Αγωγής κ. Α. Καραϊωσηφ
  10. Τον Δημιουργό Comics- Συγγραφέα – Εκπαιδευτικό ΑμΕΑ  κ. Π. Γιάκα
  11. Τον Απόστρατο Στρατηγό Αστυνομίας κ. Β. Κρομμύδας

Και τέλος ευχαριστούμε:

  1. Την ΚΕΠΑ Δ. Βέροιας για την παραχώρηση της αίθουσας του Χώρου Τεχνών και του τεχνικού προσωπικού του
  2. Τον κ. Τάσο Γιάγκογλου για την δωρεά καφέ και τον κ. Αργύρη Σακαλή για την παραχώρηση της καφετιέρας
  3. Τον κ. Μπιζέτα για την δωρεά χυμών για τα παιδιά
  4. Τους δημοσιογράφους που κάλυψαν την Ημερίδα

 

Η Πρόεδρος του Συλλόγου και Εθελόντρια Διευθύντρια

 

Μιχαηλίδου – Δαμιανίδου Μελίνα

 

banner-article

Ροη ειδήσεων