Βέροια

Σύμβαση για το έργο αγροτικής οδοποιίας Αγ. Γεωργίου υπέγραψε ο Δήμαρχος Βέροιας

Σύμβαση για την υλοποίηση του έργου με τίτλο «Αγροτική Οδοποιία στο Αγρόκτημα του Αγίου Γεωργίου Δήμου Βέροιας», υπογράφτηκε από το Δήμαρχο Βέροιας, Κωνσταντίνο Βοργιαζίδη, τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών, Αθανάσιο Σιδηρόπουλο, και τον ανάδοχο κ. Απόστολο Ζαρκάδα.

Το ενταγμένο έργο στο «Πρόγραμμα Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδος», συνολικού προϋπολογισμού 251.720€, αναμένεται να συμβάλλει σημαντικά στη βελτίωση του δικτύου αγροτικής οδοποιίας στην Τοπική Κοινότητα Αγίου Γεωργίου της Δ.Ε. Δοβρά και στην καλύτερη πρόσβαση από και προς τα αγροτεμάχια της περιοχής ώστε να διασφαλίζεται η ομαλή διεξαγωγή των απαραίτητων καλλιεργητικών εργασιών από τον τοπικό αγροτικό πληθυσμό με απώτερο στόχο τη διευκόλυνση του εμπορίου των νωπών αγροτικών προϊόντων.

Το έργο ευρύτερα εντάσσεται στο συνολικότερο σχεδιασμό της Δημοτικής Αρχής για τη βελτίωση του δικτύου αγροτικών δρόμων του Δήμου Βέροιας στο σύνολό του προκειμένου να εξασφαλισθεί η ταχύτερη και ασφαλέστερη μεταφορά των ευπαθών και φθαρτών νωπών αγροτικών προϊόντων από την περιοχή παραγωγής στις περιοχές εμπορίας και κατανάλωσης με άμεσο αποτέλεσμα για το τοπικό αγροτικό εισόδημα.

 

banner-article

Ροη ειδήσεων