Βέροια

Ευχαριστήριο Πασχαλινής Έκθεσης Χειροτεχνημάτων ΚΕΜΑΕΔ

Ο Φιλανθρωπικός μη Κερδοσκοπικός  Σύλλογος Φίλων   Κέντρου Μέριμνας Ατόμων  Ειδικών Δεξιοτήτων του Δήμου Βέροιας ευχαριστεί θερμά όλους όσους με πολύ αγάπη και ευαισθησία στήριξαν την Πασχαλινή Έκθεση των Χειροτεχνημάτων μας από την Παρασκευή  5-4-19 έως την Κυριακή 7-4-19 στον ισόγειο χώρο του Δημαρχείου Βέροιας. Ευχαριστούμε επίσης τους κάτωθι :

  1. Τον Δήμαρχο Βέροιας κ. Κώστα Βοργιαζίδη & το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας για την παραχώρηση του χώρου και την γενικότερη στήριξη.
  2. Την ΚΕΠΑ Δ. Βέροιας για την παραχώρηση των τραπεζιών & τον Πρόεδρο της ΠΟΕ- ΔΕΥΑ κ. Παύλο Δραγκόλα που φρόντισε για την μεταφορά τους προς & από το Δημαρχείο.

Θερμές ευχαριστίες από καρδιάς και σε όσους βοήθησαν στην επιτυχία της Έκθεσης μας και στην διοργάνωση της

  1. Τον Βεριώτη ζωγράφο κ. Νίκο Τσιαπάρα που με πολύ αγάπη φιλοτέχνησε τα υπέροχα μάτια που κόσμησαν την αφίσα του Πασχαλινού μας Παζαριού.
  2. Το κ. Τάσο Γιάγκογλου για την δωρεά προϊόντων του
  3. Τους φούρνους ΚΟΓΙΑ για την επιλογή τους να μας στηρίζουν πάντα με προϊόντα τους
  4. Τις καλές φίλες της Μέριμνας κ. Σταυρούλα Αρζόγλου, κ. Χαρούλα Ιωαννίδου & Μαίρη Κουρουζίδου για την δωρεά καλλιτεχνικών δημιουργημάτων τους.
  5. Τις κυρίες  Μαρίνα Ψωμιάδου & Σοφία Ιωαννίδου για την δωρεά των υπέροχων λικέρ τους, την κ. Χριστίνα Μάλλιου που με πολύ αγάπη μας έφτιαξε γλυκό παντζάρι & τον κ. Παν.Π Κρυσταλλίδη ΑΕ ΣΚΟ για την δωρεά μαρμελάδας
  6. Τους δημοσιογράφους του τοπικού τύπου και των τοπικών site για την στήριξη τους

Και φυσικά όλους όσους μας στήριξαν με τις αγορές τους και την αγάπη τους .

Βέροια 8-4-19

Η Εθελόντρια Διευθύντρια & Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων

Μιχαηλίδου – Δαμιανίδου

banner-article

Ροη ειδήσεων