Βέροια

Η Γεωργία Μπατσαρά ξεκίνησε τις επαφές με πολίτες της γειτονιάς

Δελτίο Τύπου

Τις επαφές και με τους πολίτες της Βέροιας ξεκίνησε η Υποψήφια Δήμαρχος Βέροιας Γεωργία Μπατσαρά και επικεφαλής του συνδυασμού «Βέροια ΠΡΩΤεύουσα Πόλη». Μετά τη συνάντηση που είχε με τους κατοίκους της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Γεωργίου, το απόγευμα της Δευτέρας επισκέφθηκε το καφενείο «Γουτσίκα» στη Βέροια όπου συνομίλησε με τους κατοίκους της περιοχής.

Την Υποψήφια Δήμαρχο Γεωργία Μπατσαρά και τις/ τους υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξης της, υποδέχθηκαν με ικανοποίηση οι παρευρισκόμενοι στον συγκεκριμένο χώρο όπου είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και να καταγραφούν ζητήματα για την καθημερινότητα στην πόλη της Βέροιας, τη λειτουργία του Δήμου και τα προβλήματα που χρίζουν άμεσης επίλυσης.

Η Γεωργία Μπατσαρά τους ευχαρίστησε για την εποικοδομητική συζήτηση που είχαν και αμέσως μετά έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με τις επισκέψεις που ξεκινήσαμε με τους συνεργάτες μου, θέλουμε να νοιώσουμε τον παλμό της κάθε γειτονιάς του Δήμου Βέροιας, να καταγράψουμε προβλήματα, να προσθέσουμε και να βελτιώσουμε τις προτάσεις μας, έτσι ώστε όταν μας εμπιστευθεί ο λαός την διοίκηση του Δήμου, να υπάρχει ένα ολοκληρωμένο πλάνο πρωτοβουλιών και λύσεων, βγαλμένα μέσα από τους ίδιους τους πολίτες.

Είμαστε σε θέση να δώσουμε λύσεις, να βελτιώσουμε προβλήματα της καθημερινότητας και να βάλουμε τον Δήμο Βέροιας μέσα σε μια αναπτυξιακή τροχιά αξιοποιώντας ευρωπαϊκά προγράμματα».       

banner-article

Ροη ειδήσεων