Εκδηλώσεις Νάουσα

Το συναίσθημα στην φωτογραφία – Εργαστήριο Φωτογραφίας Δήμου Νάουσας

Η φωτογραφία είναι για πολλούς ένα χόμπυ, ένας τρόπος κοινωνικής συνδιαλλαγής, μια μορφή τέχνης. Συνάμα, αποτελεί ένα μέσο που χρησιμοποιείται στις θεραπείες τέχνης, μαζί με τη μουσική, το χορό, το θέατρο και τις εικαστικές τέχνες.
Πώς μπορεί η φωτογραφία να βοηθήσει έναν άνθρωπο στη θεραπεία του; Πώς μπορεί να εκμαιεύσει συναίσθημα; Πώς μπορεί να εκφράσει τις βαθύτερες επιθυμίες και φόβους του καθένα;

Το Εργαστήριο Φωτογραφίας Δήμου Νάουσας διευρύνει ορίζοντες και το Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου, 5 μ.μ. στον χώρο του Εργαστηρίου Φωτογραφίας πραγματοποιεί βιωματικό – δημιουργικό εργαστήριο, όπου βλέπει την φωτογραφία μέσα από την ψυχολογία και το συναίσθημα μέσα από την φωτογραφία.

Εισηγήτρια: Αδαμίδου Ευδοξία, Ψυχολόγος
Συντονιστής: Μητσιάνης Χρήστος, Καθηγητής Εργ. Φωτογραφίας
Θεματική ενότητα: Φωτογραφία και Ψυχολογία
Χώρος διεξαγωγής: Εργαστήριο Φωτογραφίας, 1ος όροφος, Χώρος Πολιτισμού “Βέτλανς”

Περιορισμένος αριθμός θέσεων.
Η εκδήλωση είναι εκπαιδευτικού – μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με ελεύθερη είσοδο.

Για να παρακολουθήσετε την εκδήλωση, απαιτείται να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας.
Κάντε κλικ στον σύνδεσμο για δήλωση συμμετοχής: http://bit.ly/emotion-photo

Λίγα λόγια για το Εργαστήριο Φωτογραφίας Δήμου Νάουσας www.fb.com/photo.naoussa

Το Εργαστήριο Φωτογραφίας του Δήμου Η. Π. Νάουσας είναι εκπαιδευτικός οργανισμός ενταγμένος στα πλαίσια των Εικαστικών Εργαστηρίων του Δήμου. Υποστηρίζεται από τον Σύλλογο για τη Διάδοση των Εικαστικών Τεχνών Νάουσας.
Στεγάζεται στον 1ο όροφο του Πολυχώρου Πολιτισμού “Χρήστος Λαναράς” (ΒΕΤΛΑΝΣ).
Στους χώρους του παραδίδονται διαλέξεις και στους υπολογιστές του εργαστηρίου οι μαθητές διδάσκονται τεχνικές ψηφιακής επεξεργασίας της φωτογραφίας, δημιουργούν και συνεργάζονται πάνω στις φωτογραφικές τους συλλογές.
Το Εργαστήριο Φωτογραφίας έχει έναν σκοτεινό θάλαμο κατάλληλο για εκπαίδευση και εφαρμογής τεχνικών επεξεργασίας και καλλιτεχνικής δημιουργίας της αναλογικής φωτογραφίας.
Επίσης ο χώρος του Εργαστηρίου είναι δυνατόν να φιλοξενήσει ένα στούντιο φωτογράφησης, μικρών διαστάσεων, στον επάνω όροφό του.
Διδάσκων του Εργαστηρίου Φωτογραφίας είναι ο Χρήστος Μητσιάνης (MA Audio and Visual Arts).

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας