Δήμος Βέροιας: Μήπως κάποιοι κάνουν ακόμα τον Κινέζο;

Ποιος το φανταζόταν πως όταν η Αντιδήμαρχεία Τουρισμού ξεκινούσε την προσπάθεια για την ανάδειξη της Βέροιας και την ένταξή της στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη, θα μιλούσαμε σήμερα για κινέζους επισκέπτες στη Βέροια.

Μια αναφορά κινέζων τουριστών έγινε την περίοδο των Χριστουγέννων, όπου κινέζοι τουρίστες επισκέφτηκαν την Συναγωγή, το Βήμα Απόστολου Παύλου και το Καράβι των Ξωτικών. Γεγονός που τελικά δεν αποτελούσε μεμονωμένο περιστατικό μιας και το σαββατοκύριακο που μας πέρασε (δεύτερη φορά τον τελευταίο μήνα) Κινέζοι τουρίστες έκαναν την εμφάνιση τους στο Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου.

Πολλοί είναι αυτοί που είτε ειρωνεύτηκαν είτε σχολίασαν αρνητικά τις πρωτοβουλίες του Αντιδημάρχου Τουρισμού κυρίου Λυκοστράτη για το άνοιγμα προς την αγορά της Κίνας. Η πραγματικότητα όμως, όπως αποδεικνύεται, είναι διαφορετική.

Σύμφωνα με τον κύριο Λυκοστράτη, «κατά την προεκλογική περίοδο ακούγονται πολλά για τον τουρισμό, κάνοντας όλοι οι υποψήφιοι σχεδιασμούς και προτάσεις πώς να βγει η Βέροια από την αφάνεια και πως να γίνει πόλος έλξης σε παγκόσμιο επίπεδο».

Σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία που δείχνουν σημαντική αύξηση των επισκέψεων και των διανυκτερεύσεων αλλά και όπως ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί εξ ιδίας αντίληψης, βλέποντας τους τουρίστες που επισκέπτονται τον Δήμο μας, αυτά που προτάσσουν ως στόχους οι συνυποψήφιες παρατάξεις εμείς τα έχουμε σχεδιάσει, τα υλοποιούμε με τεχνοκρατική αντίληψη και στρατηγικό σχεδιασμό και τα αποτελέσματα έχουν αρχίσει να γίνονται ορατά».

Τελικά κάποιοι όντως κάνουν ακόμα τον Κινέζο.

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 29702 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

0 Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

Ειδήσεις με Διάρκεια