Νάουσα

Δράσεις της “Λαϊκής Συσπείρωσης” του Δήμου Νάουσας

Αντιπροσωπεία της ”Λαϊκής Συσπείρωσης”, με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Νάουσας  Θωμά Τσουκαλά:

1) Την Τρίτη 5/2/2019, συμμετείχε στο συλλαλητήριο ενάντια στην υποβάθμιση του Νοσοκομείου Νάουσας, που διοργάνωσαν το Εργατικό Κέντρο Νάουσας και τα Σωματεία Συνταξιούχων ΙΚΑ και ΟΑΕΕ.

 ΗΛαϊκή Συσπείρωση στηρίζει τον αγώνα των μαζικών φορέων και των δημοτών γιαΑποκλειστικά δημόσια και δωρεάν υγεία για όλους”. Δηλώνει δε, πως, αν ο λαός της Νάουσας την εκλέξει στη δημοτική αρχή, θα κάνει το παν, ώστε οι αγώνες αυτοί να ενταθούν και να αναγκάσουν την όποια κυβέρνηση να ικανοποιήσει τα δίκαια αιτήματα για λειτουργία των οχτώ βασικών κλινικών του Νοσοκομείου, με επαρκές ιατρικό, νοσηλευτικό, διοικητικό προσωπικό, με σύγχρονο εξοπλισμό κλπ., ώστε να ανταποκρίνεται στις σημερινές ανάγκες του πληθυσμού της περιοχής.

    Παρών στη συγκέντρωση ήταν και ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Σωτήρης Ζαριανόπουλος, ο οποίος, στο σύντομο χαιρετισμό του, τόνισε μεταξύ άλλων: ”Είναι τέτοια η κτηνωδία του σάπιου καπιταλιστικού συστήματος, που οι καπιταλιστές δεν μπορούν ούτε να διανοηθούν, ότι, απ’ το υπέρτατο αυτό αγαθό του ανθρώπου, που είναι η ζωή με υγεία, δε θα βγάλουν κέρδος”!!! Κάλεσε, επίσης, το λαό της Νάουσας (παρά τις όποιες διαφωνίες) να συμπορευτεί με το ΚΚΕ, γιατί είναι το μόνο κόμμα που μπαίνει μπροστά στους αγώνες του λαού, για μια ζωή με αξιοπρέπεια και δικαιώματα.

2) Μετά το συλλαλητήριο, επισκέφθηκε το μπλόκο των αγροτών στηΔιασταύρωση”, όπου, ο κ. Τσουκαλάς, εξέφρασε την αλληλεγγύη της Λαϊκής Συσπείρωσης στον αγώνα τους και τα δίκαια αιτήματά τους.

     3) Την Τετάρτη 6/2/2019, συναντήθηκε με την αναπληρώτρια διοικητή του Νοσοκομείου Νάουσας κ. Πέρβου και ενημερώθηκε για την κατάσταση που επικρατεί στο Νοσοκομείο, τις ελλείψεις του και τον προγραμματισμό του.

Εκ μέρους της ”Λαϊκής Συσπείρωσης”, ο κ. Τσουκαλάς τόνισε, ότι, ”τόσο η σημερινή κυβέρνηση όσο και οι προηγούμενες, με την πολιτική τους υποβάθμισαν τις δημόσιες δομές υγείας και πολλές απ’ αυτές τις εκχώρησαν σε ιδιώτες, με αποτέλεσμα η υγεία των πολιτών να μετατραπεί σε πανάκριβο εμπόρευμα”!

Στη συνέχεια, ο Θωμάς Τσουκαλάς, περιόδευσε στα τμήματα του Νοσοκομείου και συζήτησε με το προσωπικό για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στη δουλειά τους. ”Το ότι υπάρχει ακόμα και λειτουργεί το Νοσοκομείο, παρά τις σοβαρές ελλείψεις και τα σχέδια των κυβερνώντων, αυτό οφείλεται στους αγώνες του ναουσαίικου λαού και στο δικό σας φιλότιμο!”, είπε, απευθυνόμενος προς τους εργαζόμενους

Νάουσα, 7 Φλεβάρη 2019

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας