Γενικά

Οι γυναίκες του Συλλόγου Βλάχων Βέροιας έκοψαν την πίτα τους

 Με μεγάλη επιτυχία έγινε η ΚΟΠΗ της ΠΙΤΑΣ για το έτος 2019  του τμήματος γυναικών του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΒΛΑΧΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ.Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Σπίτι του Συλλόγου Βλάχων, την Tετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019.

Περισσότερες από εξήντα (60) γυναίκες τίμησαν με την παρουσία τους, την εκδήλωση. Η Υπεύθυνη των γυναικών Αθηνά Σιαμίκου καλωσόρισε τις παρευρισκόμενες και ευχαρίστησε την κ. Μαρία Ζαμάνη – Σπυρούδη για την προσφορά της στο τμήμα γυναικών χρηματικού ποσού 200 Eυρώ εις μνήμη της αδερφής της Ροζαλίας Ζαμάνη.

Στη συνέχεια εκ μέρους του ΔΣ ο νεοεκλεγείς πρόεδρος του Συλλόγου Δημήτρης Πίσκος, στην σύντομη ομιλία του, ευχήθηκε καλή  δημιουργική χρονιά, υγεία και ευημερία. Συγχάρηκε και ευχαρίστησε τις γυναίκες για τις πετυχημένες δράσεις και εκδηλώσεις και την πολύτιμη προσφορά προς τον Σύλλογο.

Την  παραδοσιακή Βλάχικη πίτα έκοψε η Κατίνα Μπέλλα-Κόγια, ως το αρχαιότερο μέλος του Συλλόγου. Η Τυχερή της εκδήλωσης ήταν η κ. Καίτη Σαραπτσή η οποία κέρδισε ένα κολιέ με σκουλαρίκια, ένα γούρι και ένα ημερολόγιο του Συλλόγου.

Η ατμόσφαιρα ήταν ιδιαίτερα ζεστή, υπήρχε κέφι για χορό και Βλάχικο τραγούδι μέχρι το βράδυ. Μετά από την ευχάριστη και πετυχημένη εκδήλωση οι γυναίκες (παλαιά και νέα μέλη) ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις απόκριες στην γιορτή των Καπεταναίων.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι περιφερειακοί Σύμβουλοι της Περιφέρειας Κεντρ.Μακεδονίας κ. Νίκη Καρατζιούλα και ο κ.Θεόφιλος Τεληγιαννίδης.

Από το τμήμα Γυναικών του Συλλόγου

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας