Αγροτικά Βέροια

Κοντά στους αγρότες η υποψήφια Δήμαρχος Βέροιας Γεωργία Μπατσαρά

 

Το μπλόκο των αγροτών της Ημαθίας στον κόμβο της Κουλούρας επισκέφθηκε σήμερα Τρίτη η υποψήφια Δήμαρχος Βέροιας Γεωργία Μπατσαρά. Αφού άκουσε με μεγάλη προσοχή τα αιτήματα των αγροτών, μετά από εκτενή συζήτηση που είχε με τον Πρόεδρο και τον Γενικό Γραμματέα του Αγροτικού Συλλόγου Γεωργών Βέροιας Τάσο Χαλκίδη και Θόδωρο Παπακωνσταντίνου αντίστοιχα, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Άκουσα με μεγάλη προσοχή τα δίκαια αιτήματα των αγροτών μας τα οποία όχι μόνο χρονίζουν, αλλά και αυξάνονται με κινδύνους να πλήττεται η οικονομία ολόκληρου του Δήμου Βέροιας, αλλά και της Ημαθίας. Οι χαμηλές τιμές των ροδακίνων και των νεκταρινιών, το υψηλό κόστος παραγωγής, η υψηλή και άδικη φορολογία και η καθυστερημένη πληρωμή των αποζημιώσεων, αποτελούν τροχοπέδη στη βιωσιμότητα του αγροτικού πληθυσμού μας και την ανάπτυξή του.

Ως υποψήφια Δήμαρχος Βέροιας συμπαρίσταμαι στον δίκαιο και δύσκολο αγώνα που κάνουν και καλώ όλους τους αγρότες να συστρατευτούν για την τελική δικαίωση. Δεσμεύομαι πως την επομένη των αυτοδιοικητικών εκλογών να δώσω νέους αγώνες για την αγροτική ζωή του τόπου μας».       

 

banner-article

Ροη ειδήσεων