Θέατρο με... γυμνούς ηθοποιούς αλλά και θεατές!

Υπάρχει ένα θέατρο στη Γαλλία που κάθε βράδυ είναι γεμάτο. Ασφυκτικά γεμάτο. Οι ηθοποιοί που παίζουν επάνω στην σκηνή είναι ολόγυμνοι, αλλά και οι θεατές που κάθονται στις θέσεις τους πρέπει για να μπουν και να παρακολουθήσουν την παράσταση να είναι και εκείνοι γυμνοί.

Η παράσταση έχει τον τίτλο: «γυμνοί και εγκεκριμένοι» και δεν υπάρχει εισιτήριο ούτε για δείγμα. Όλα έχουν εξαντληθεί. Οι θεατές μπαίνουν κανονικά ντυμένοι και ξεντύνοτναι μόλις φτάσουν στη θέση τους. Διπλώνουν τα ρούχα τους και τα αφήνουν στην «κεφαλή» της καρέκλας τους.

Η παράσταση σε πολλά της σημεία είναι διαδραστική, απαιτεί δηλαδή και τη συμμετοχή του κοινού.

Η παράσταση είναι κωμωδία. Το θέμα της αφορά στις σχέσεις μιας οικογένειας και κυρίως ανάμεσα σε μια αδερφή και τον αδερφό της που συνεχώς συγκρούονται μέσα στο σπίτι για διάφορα θέματα ηθικής τάξης όπως ο γυμνισμός.

Στην πόρτα του θεάτρου υπάρχει η επιγραφή: «προσοχή μη βγείτε γυμνοί» για την περίπτωση που κάποιος θεατής ξεχαστεί και πάει να βγει γυμνός στο δρόμο.

Ο Σεντρίκ Αμαντό, παραγωγός της παράστασης δήλωσε: «Η παράσταση μας προσφέρει άφθονο γέλιο, γέλιο και γέλιο, μόνο αυτό.»

Πάντως το εγχείρημα του γυμνού στη Γαλλία δεν είναι πρωτόγνωρο. Ήδη έχει υπάρξει το πρώτο εστιατόριο για γυμνούς, το οποίο όμως σύντομα θα κλείσει επειδή δεν προσέλκυσε πολλούς πελάτες.

topontiki

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 29673 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

0 Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

Ειδήσεις με Διάρκεια