Βέροια

Αντιπαραθέσεις για τον αποχιονισμό

 «Δεχθήκαμε τα συγχαρητήρια του κόσμου για την αντιμετώπιση από τη μεριά μας των δύσκολων καιρικών συνθηκών, αν και κάποιοι προσπάθησαν να αμφισβητήσουν τις επιτυχείς προσπάθειές μας» είπε ο Δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης, στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας.

Αντίθετη όμως τελείως άποψη εξέφρασε ο Αντώνης Μαρκούλης για την αντιμετώπιση του αποχιονισμού από τη Δημοτική Αρχή ισχυριζόμενος: « Μια εβδομάδα ολόκληρη με κλειστά τα σχολεία κι όμως δεν καταφέρατε να εξαφανίσετε τους πάγους από τις αυλές τους. Επιπλέον στον Τρίλοφο καθάριζαν το χιόνι ιδιώτες!»

Οργισμένος ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Βασίλης Παπαδόπουλος  αναφέρθηκε στην αδιαφορία κάποιων να συμμετέχουν σε τοπικά συμβούλια που καλεί ο Δήμος, εκφράζοντας γνώμη χωρίς να έχουν και ανάλογη γνώση.

«Πλανώνται πλάνην οικτράν όσοι νομίζουν πως μπορούμε να αντιμετωπίσουμε όλες τις καταστάσεις του χιονιού. Ο κ. Μελιόπουλος ζήτησε παραπάνω μηχανήματα και προσωπικό. Αλλά πώς; Να μην κινούμαστε στη σφαίρα της φαντασίας! Όσο για σας κ. Μαρκούλη σας λέμε πως είχαμε τόσο αλάτι που θα μπορούσαμε να κάνουμε… μπάνιο όλο το Νομό, κι όχι να φέρουμε από το Κιλκίς, όπως είπατε!» κατέληξε.

far

banner-article

Ροη ειδήσεων