Διάφορα Περισσότερο διαβασμένα

Χριστουγεννιάτικα Δέντρα στολισμένα με έξυπνους τρόπους

Χριστουγεννιάτικα δέντρα στολισμένα 2018, ένα πολύ όμορφο θέμα που θα μοιραστώ σήμερα μαζί σας! Έχω μερικές ολοκληρωμένες προτάσεις διακόσμησης για τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα του 2018, για να προετοιμαστούμε από τις πρώτες κιόλας ημέρες του Δεκεμβρίου. Πριν προχωρήσετε, δείτε εδώ αναλυτικά τις τάσεις της διακόσμησης των Χριστουγέννων 2018

Χριστουγεννιάτικα δέντρα στολισμένα με κουκλάκια

Χριστουγεννιάτικα δέντρα στολισμένα 2018Χριστουγεννιάτικα δέντρα στολισμένα 2018

Αναμφισβήτητα, αυτή είναι μια από τις τάσεις που βλέπουμε όλο και περισσότερο τα τελευταία χρόνια, οπότε είναι σαφές ότι και τα φετινά Χριστούγεννα οι κούκλες και τα παιχνίδια, θα θεωρηθούν επίσης ως μία από τις σημαντικότερες τάσεις διακόσμησης σε πολλά Χριστουγεννιάτικα δέντρα.

Πρόκειται για τη διακόσμηση του δέντρου με θεματική μορφή, όπως τα ξωτικά, οι χιονάνθρωποι, οι τάρανδοι, ο Άγιος Βασίλης και όλα τα είδη κούκλας που σχετίζονται με τα Χριστούγεννα.

Χριστουγεννιάτικα Δέντρα Στολισμένα με κορδέλες

Χριστουγεννιάτικα δέντρα στολισμένα 2018

Σε αυτό το είδος διακόσμησης, η δημιουργικότητα και η φαντασία θα σας καθοδηγήσουν. Αυτές οι φωτογραφίες που βλέπουμε μπορούν να σας εμπνεύσουν για να δημιουργήσετε το δικό σας χριστουγεννιάτικο δέντρο διακοσμημένο με μοναδικό και πρωτότυπο τρόπο.

Μπορείτε να επιλέξετε ένα σχέδιο κορδέλας στο χρώμα και στο τύπωμα που σας αρέσει και να την στολίσετε όπως θέλετε εσείς. Είτε ολόκληρη γύρω από το δέντρο, είτε να την κόψετε και να δημιουργήσετε φιόγκους και διάφορα άλλα σχήματα που σας αρέσουν. Η κορδέλα Θα πρέπει να καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του δέντρου για να δείχνει εντυπωσιακή. Ενδιάμεσα στολίστε με όμορφα Χριστουγεννιάτικα στολίδια και λαμπάκια.

Στολισμός Χριστουγεννιάτικου Δέντρου με Λουλούδια

Χριστουγεννιάτικα δέντρα στολισμένα 2018

Κλασικό πράσινο χρώμα δέντρου που διακοσμείται με όμορφα μεγάλα λουλούδια σε κόκκινο, χρυσό, ασήμι και κάποιες άλλες παραλλαγές που είναι της μόδας όπως το rosegold. Αυτά τα δέντρα είναι τόσο ιδιαίτερα και εκπέμπουν μία πολυτέλεια. Αυτό βέβαια εξαρτάται από τα λουλούδια, που όσο πιο αληθινά μοιάζουν τόσο πιο όμορφο είναι το αποτέλεσμα. Αυτό το στυλ διακόσμησης το προτείνουμε ανεπιφύλακτα ειδικά αν και το σπίτι σας είναι πιο κλασσικό.

Διακόσμηση Δέντρου με λινάτσα

 στολισμένα Χριστουγεννιάτικα δέντρα 2018

Η λινάτσα είναι ένα υλικό που αγαπάμε πάρα πολύ. Τη χρησιμοποιούμε σε βαφτίσεις, γάμους και γενικώς σε στολισμούς. Η λινάτσα από μόνη της θεωρείται ένα ολοκληρωμένο υλικό διακόσμησης, γιαυτό και πολλές φορές χρησιμοποιείται σαν βασικό στοιχείο.

Δίνει ζεστασιά, συνδυάζεται με τα πάντα, θυμίζει γη, φύση, δεν έχει εποχή και έχει αριστοκρατική απλότητα. Γιαυτούς και για πολλούς ακόμα λόγους, δεν θα μπορούσε να λείπει και από τον στολισμό του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Φυσικός Στολισμός

Σε αυτήν την κατηγορία βλέπουμε ότι ο στολισμός των δέντρων προσπαθεί να είναι όσο πιο κοντά στη φύση γίνεται. Σε αυτές τις φωτογραφίες μπορείτε να πάρετε μερικές ιδέες που ακολουθούν ένα φυσικό μοτίβο, με το κλασσικό έλατο που είναι στολισμένο με υλικά και στοιχεία της φύσης. Παράδειγμα, στολίδια από ξύλο και γυαλί κρέμονται από τα κλαδιά, κουκουνάρια, χιονονιφάδες, ψεύτικο χιόνι, λουλούδια και λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά.

Κλασσικό Λευκό Κόκκινο

στολισμένα Χριστουγεννιάτικα δέντρα 2018

Φέτος, η διακόσμηση γίνεται παιχνίδι αφού οι ειδικοί προτείνουν να περιοριστείτε σε διχρωμία. Παραμείνετε στον κλασσικό χρωματικό συνδυασμό του κόκκινου λευκού για να στολίσετε το δέντρο σας. Επίσης προσθέστε λεπτομέρειες και στολίδια διαφορετικού μεγέθους και σχημάτων αλλά πάντα σε αυτά τα δύο χρώματα.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας