Νάουσα

Καλλιτεχνικός Δεκέμβριος από το Εργαστήριο Φωτογραφίας Δήμου Νάουσας


Συνεχίζονται οι «Ανοιχτές Δράσεις» του Εργαστηρίου Φωτογραφίας Δήμου Νάουσας με προβολές τεκμηρίωσης κάθε Δευτέρα στις 8:30 μ.μ.

Το Εργαστήριο Φωτογραφίας στο πλαίσιο του προγράμματος «Ανοιχτές Δράσεις», διοργανώνει προβολές ταινιών τεκμηρίωσης (ντοκιμαντέρ) με θεματολογία «Η δύναμη της τέχνης» κάθε Δευτέρα στις 8:30 μ.μ. Οι επόμενες προβολές θα πραγματοποιηθούν:

Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου | Rembrantd.
Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου | David
Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου | Van Gogh
Οι εκδηλώσεις έχουν εκπαιδευτικό – μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα με ελεύθερη είσοδο.

Σύνδεσμος εκδηλώσεων: http://bit.ly/fb-open-events- december

Ενσωματώστε το Ημερολόγιο των Ανοιχτών Δράσεων στην αντζέντα σας – http://bit.ly/photo-open- events
Σχετικά με το πρόγραμμα «Ανοιχτές Δράσεις»

Το πρόγραμμα «Ανοιχτές Δράσεις» στοχεύει στην διάχυση της γνώσης στην κοινωνία, την δημιουργία & καλλιτεχνική αντίληψη και την ανάπτυξη δημιουργικών – λειτουργικών κοινωνιών. Η ενδεικτική θεματολογία των δράσεων που προγραμματίζονται είναι προβολές ταινιών τεκμηρίωσης σχετικές με ζητήματα τέχνης, προβολές και παρουσιάσεις έργων καλλιτεχνών της πόλης και της ευρύτερης περιοχής, φωτογραφικοί περίπατοι & εκδρομές.
Λίγα λόγια για το Εργαστήριο Φωτογραφίας Δήμου Νάουσας www.fb.com/photo.naoussa

Το Εργαστήριο Φωτογραφίας του Δήμου Η. Π. Νάουσας είναι εκπαιδευτικός οργανισμός ενταγμένος στα πλαίσια των Εικαστικών Εργαστηρίων του Δήμου. Υποστηρίζεται από τον Σύλλογο για τη Διάδοση των Εικαστικών Τεχνών Νάουσας.
Στεγάζεται στον 1ο όροφο του Πολυχώρου Πολιτισμού “Χρήστος Λαναράς” (ΒΕΤΛΑΝΣ).
Στους χώρους του παραδίδονται διαλέξεις και στους υπολογιστές του εργαστηρίου οι μαθητές διδάσκονται τεχνικές ψηφιακής επεξεργασίας της φωτογραφίας, δημιουργούν και συνεργάζονται πάνω στις φωτογραφικές τους συλλογές.
Το Εργαστήριο Φωτογραφίας έχει έναν σκοτεινό θάλαμο κατάλληλο για εκπαίδευση και εφαρμογής τεχνικών επεξεργασίας και καλλιτεχνικής δημιουργίας της αναλογικής φωτογραφίας.
Επίσης ο χώρος του Εργαστηρίου είναι δυνατόν να φιλοξενήσει ένα στούντιο φωτογράφησης, μικρών διαστάσεων, στον επάνω όροφό του.
Διδάσκων του Εργαστηρίου Φωτογραφίας είναι ο Χρήστος Μητσιάνης (MA Audio and Visual Arts).

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας