Αθλητικά Βέροια

Τιμήθηκαν από τον Δήμαρχο οι βεροιώτες αθλητές που διακρίθηκαν στην Ολυμπιάδα Νέων του Μπουένος Άιρες

Σε πανηγυρικό κλίμα, με παρόντες τους προπονητές τους, γονείς, συγγενείς και φίλους, οι τρεις βεροιώτες αθλητές που διακρίθηκαν στο Μπουένος Άιρες, στην Ολυμπιάδα Νέων, Σάββας Θώμογλου, Άνθιμος Κελεπούρης και Ελένη Ιωαννίδου, τιμήθηκαν από τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη στο Δημαρχείο της πόλης.

Εκφράζοντας τα αισθήματα περηφάνειας όλων των συμπολιτών μας για τις επιδόσεις των τριών αθλητών ο Δήμαρχος μίλησε για την αξία του αθλητισμού ιδιαίτερα στη δύσκολη εποχή που ζούμε και συγχαίροντας όχι μόνο τα παιδιά αλλά και όλους όσοι τα οδήγησαν στη νίκη, δήλωσε την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου σε ανάλογες προσπάθειες.

Το μετάλλιο της Πόλης των Βεροιέων απένειμε ο Δήμαρχος στον Σάββα Θώμογλου, που κατέκτησε  ασημένιο μετάλλιο στα 200 μέτρα πρόσθιο.

Με εύφημο μνεία τιμήθηκαν οι Άνθιμος Κελεπούρης, 8ος στα 5000 μέτρα βάδην και Ελένη Ιωαννίδου, 12η στα 800 μέτρα βάδην. Τις τιμητικές διακρίσεις απένειμαν αντίστοιχα ο Πρόεδρος του ΚΑΠΑ Στέργιος Διαμάντης και Γιώργος Σοφιανίδης, Αντιδήμαρχος Παιδείας.

far

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας