Εργασία Νάουσα

Εργατικό Κέντρο Νάουσας: “Η τρομοκρατία δε θα περάσει!”

Συνδικάτο Γάλακτος, Τροφίμων και Ποτών Ημαθίας – Πέλλας

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ημαθίας – Πέλλας

Σωματείο εργατών Πριονιστηρίων, Καθεκλοποιείων, Κιβωτοποιείων Ναούσης “ΤΟ ΒΕΡΜΙΟ”

Σωματείο Εργατών Κλωστοϋφαντουργίας Ναούσης “Η ΚΛΩΘΩ”

Σωματείο Φορτ/τών Νωπών Φρούτων –Λαχανικών Λιπασμάτων, Κονσερβών και συναφών Επαγγελμάτων Κοπανού – Επισκοπής

Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Νάουσας

2/10/2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η τρομοκρατία δε θα περάσει!

Συνδικάτα ταξικά, όχι εργοδοτικά

Επιχείρηση τρομοκρατίας, ποινικών διώξεων και ανοιχτής αστυνομικής παρέμβασης στις διαδικασίες του εργατικού συνδικαλιστικού κινήματος έστησε η εργοδοτική πλειοψηφία της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Κατερίνης προκειμένου να αποτρέψει τη συμμετοχή στο συνέδριο των 6 αντιπροσώπων του Συνδικάτου Ιδιωτικών Υπαλλήλων ν. Πιερίας «Η Πρωτοπορία»!

Ενόψει του συνεδρίου της ΓΣΕΕ επιχειρούν να διαφυλάξουν και να νομιμοποιήσουν την εκτεταμένη νοθεία για τη διαμόρφωση πλαστών συσχετισμών καλώντας αστυνομικές δυνάμεις και εισαγγελείς, θυμίζοντας εποχές που συνέδρια εργατικών οργανώσεων γινόταν με την παρουσία και την άδεια της χωροφυλακής.

Το Εργατικό Κέντρο Νάουσας καλεί τους εργαζόμενους να καταδικάσουν τέτοιες μεθοδεύσεις. Το δικαίωμα στη συνδικαλιστική δράση χωρίς αστυνόμευση κατακτήθηκε με αγώνες, αίμα και θυσία πρωτοπόρων εργατών και εργατριών. Οι εργαζόμενοι ξέρουν να προφυλάσσουν τις διαδικασίες των οργάνων τους και δεν χρειάζονται «προστασία» από κράτος και αστυνομικές δυνάμεις. Όσοι  χρησιμοποιούν τέτοιες μεθοδεύσεις, εργοδοτικοί συνδικαλιστές, ΓΣΕΕ, κυβέρνηση είναι επικίνδυνοι! Οι εργαζόμενοι να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους, να αποτινάξουν από το σβέρκο τους τον εργοδοτικό – κυβερνητικό συνδικαλισμό. Σωματεία ταξικά, όχι εργοδοτικά….

ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας