Βέροια Σχόλια

Διπλή Χαρά!

Γάμος και βάφτιση μαζί αποτελούν διπλή χαρά για τις οικογένειες που προχωρούν στο διπλό μυστήριο, θέλοντας να έχουν γύρω τους αγαπημένα πρόσωπα, συγγενείς και φίλους.

Χαρά λοιπόν πολλή και ολοφάνερη και για τις οικογένεια Χόρτη και Βασιλειάδη, που πάντρεψαν χθες τα παιδιά τους στον Άγιο Αντώνιο της Βέροιας.

Ο Φάνης Χόρτης και η Αγγελική  Δουδού, μαθηματικοί και οι δύο, γνωστοί και αγαπητοί στον κύκλο των εκπαιδευτικών της Βέροιας αλλά και στο μαθητικό κόσμο, πάντρεψαν το γιο τους Παναγιώτη με την Ευαγγελία Βασιλειάδη, νεαρή Κατερινιώτισσα, που ήδη τους χάρισε τη μικρούλα Αγγελική, παίρνοντας χθες και επίσημα το όνομά της.

Αστραφτερή η τελετή, φως, χρώμα και χαμόγελα απ’ όλους, γέμισε με συναισθήματα  χαράς και συγκίνησης τους νεόνυμφους, τους γονείς και τους καλεσμένους, με πρωταγωνίστρια τη μικρή Αγγελική, που έκλεψε κυριολεκτικά την παράσταση, συμμετέχοντας αρχικά στο γάμο των γονιών της χωρίς καμιά δυσφορία, κι όταν ήρθε η ώρα να βαφτιστεί χωρίς το παραμικρό κλάμα. Ήταν μια πραγματική «κυρία», εντυπωσιάζοντας τους πάντες!

Το γλέντι της διπλής Χαράς πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο «Αιγές», δίνοντας την ευκαιρία σ’ όλους να εκφράσουν τα συναισθήματά τους με το χορό αλλά και τις ευχές τους.

Εδώ πρωταγωνιστής πια, δίπλα στον Παναγιώτη και την Ευαγγελία, ήταν ο παππούς της μικρής Αγγελικής, ο Φάνης ο Χόρτης, που με το χορό του θύμισε την πραγματική ουσία του χορού, που δεν είναι τίποτα άλλο πέρα από τη γνήσια έκφραση συναισθημάτων! Και ήταν αυτά τα συναισθήματα πολλά και η έκφρασή τους πραγματικά αυθεντική!

Η  faretra.info εύχεται στους νεόνυμφους κάθε ευτυχία και να αξιωθούν να καμαρώσουν τη μικρή Αγγελική νυφούλα!

far

Φωτογραφίες: faretra.info

banner-article

Ροη ειδήσεων