Βέροια Εκδηλώσεις

“…και να αδερφέ μου…” συναυλία από το μουσικό σχήμα “Μπούσουλας” στη Βέροια

Το μουσικό σχήμα «ΜΠΟΥΣΟΥΛΑΣ», μέσα από τη μουσική, προσπαθεί και φέτος να απλώσει χέρι αλληλεγγύης στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη και στους πρόσφυγες που φιλοξενούνται στην περιοχή μας. Την προσπάθειά μας αυτή στηρίζει όπως πάντα η ΚΕΠΑ του Δήμου Βέροιας. Την Τετάρτη 5 Σεπτέμβρη, στο θέατρο Άλσους «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ» και ώρα 20.30’ θα πραγματοποιηθεί συναυλία Ελληνικού τραγουδιού με τίτλο : «..και να αδερφέ μου…», για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου όπως και πέρσι. Η φετινή συναυλία όμως θα είναι και μια συναυλία αλληλεγγύης στους Πρόσφυγες που φιλοξενούνται στον τόπο μας.                                                                                                              Το βεροιώτικο μουσικό σχήμα ΜΠΟΥΣΟΥΛΑΣ δημιουργήθηκε πριν από πέντε χρόνια από τους Μιχάλη Ρίζο (τραγούδι – κιθάρα), Κωστή Ρίζο (πιάνο – Keyboards), Γιώργο Αθανασιάδη (ηλ. Μπάσο) , Χρήστο Δαμιανίδη (ηλ. Κιθάρα) και Κώστα Ρίζο (τύμπανα).                               Στη φετινή συναυλία θα συμμετέχουν φιλικά  οι: Μάγδα Πένσου (τραγούδι), Πέτρος Ρίστας (κιθάρα), Ηλίας Δεμερτζίδης(μπουζούκι), Γιάννης Γεωργουδάκης (κιθάρα – φωνητικά), Φωτεινή Γεωργουδάκη (τραγούδι), Γιώργος Τσιρώνης (ούτι, κλαρίνο).

Τη συναυλία στηρίζουν :

Η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, η ΕΛΜΕ Ημαθίας, η Ένωση συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, Ο Δικηγορικός Σύλλογος Ημαθίας και ο Ιατρικός Σύλλογος Ημαθίας.

Η είσοδος για τη συναυλία θα είναι ελεύθερη. Όποια και όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και για τους Πρόσφυγες κατά προτίμηση βρεφικές πάνες και γάλα

Ελάτε να απλώσουμε όλοι τα χέρια μας σε όσους το χρειάζονται, έστω και μόνο με την παρουσία μας σ΄ αυτή την εκδήλωση αλληλεγγύης.

                                                                                                   «ΜΠΟΥΣΟΥΛΑΣ»

banner-article

Ροη ειδήσεων