Βέροια

Ομαδικό εργαστήριο συμβουλευτικής στη Βέροια: “Τεχνικές Πλοήγησης στην αγορά Εργασίας”

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Βέροιας, σε συνεργασία με το ΙΝΕ ΓΣΕΕ Περιφερειακού Παραρτήματος Κεντρικής Μακεδονίας Βέροιας, συνδιοργανώνει ομαδικό εργαστήριο συμβουλευτικής με θέμα: «Τεχνικές Πλοήγησης στην αγορά Εργασίας: Βιογραφικό Σημείωμα-Συνοδευτική Επιστολή».

Το εν λόγω εργαστήριο απευθύνεται σε ανέργους, άτομα που ενδιαφέρονται για επαγγελματικό επαναπροσανατολισμό / επαγγελματική κινητικότητα, εγκλωβισμένους μισθωτούς ή σε όσους ενδιαφέρονται να καλλιεργήσουν τις δεξιότητες διά βίου διαχείρισης της σταδιοδρομίας. Αναλυτικότερα, πρόκειται για την προσέγγιση της αγοράς μέσα από την αξιοποίηση των έντυπων και διαδικτυακών πηγών για το σχεδιασμό της σταδιοδρομίας και την αναζήτηση εργασίας. Επιπλέον, το εργαστήριο εστιάζει στις δεξιότητες ανάδειξης προσόντων μέσα από το βιογραφικό σημείωμα και τη συνοδευτική επιστολή. Απώτερος στόχος είναι οι ωφελούμενοι να είναι σε θέση να αναγνωρίζουν τις δεξιότητες που διαθέτουν και τον τρόπο που μπορούν να τις προβάλουν, να εντοπίζουν επαγγελματικές ευκαιρίες και θέσεις εργασίας και να δημιουργούν το δικό τους βιογραφικό σημείωμα και συνοδευτική επιστολή.

Το εργαστήριο είναι δωρεάν, απευθύνεται σε όλους τους κατοίκους και δημότες του Δήμου Βέροιας. Θα υλοποιηθεί μέσα σε ένα δίωρο στον χώρο του ΙΝΕ ΓΣΕΕ Περιφερειακού Παραρτήματος Κεντρικής Μακεδονίας, που στεγάζεται στην διεύθυνση Σ. Πετρούλα 5, Βέροια.

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Για δηλώσεις συμμετοχής απευθυνθείτε στο Κέντρο Κοινότητας Βέροιας και συγκεκριμένα στα τηλέφωνα:2331353834/2331353815/2331353826.

Δηλώσεις συμμετοχής: από Τρίτη 12 Ιουνίου 2018 έως 22 Ιουνίου 2018

Ώρες επικοινωνίας: 09:00 έως 14:00.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας