Το ΕΕΕΕΚ Αλεξάνδρειας και "Τα Παιδιά της Άνοιξης" σε αγώνες καλαθοσφαίρισης ΣΜΕΑ

 Το «Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Αλεξάνδρειας» και το Μικτό Κέντρο ΑμεΑ «Τα Παιδιά της Άνοιξης», συμμετείχαν την Πέμπτη 7/6/2018 σε αγώνες Καλαθοσφαίρισης ΣΜΕΑ στο «ΔΑΚ ΒΙΚΕΛΑΣ».

Την ευθύνη της διοργάνωσης των αγώνων είχε η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών και Αθλητικών Δραστηριοτήτων Ημαθίας, μέσω της Περιφερειακής Δ/νσης  Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Κ. Μακεδονίας.

Στους αγώνες συμμετείχαν όλα τα σχολεία της Ειδικής Αγωγής από την Ημαθία. Όλα τα παιδιά ένιωσαν την αξία της συμμετοχής, της  προσπάθειας  και αγωνίστηκαν με αγνές προθέσεις και με τον δικό τους τρόπο. Είχαν τη χαρά να συναντήσουν φίλους από άλλες δομές αλλά και να κάνουν καινούριες γνωριμίες.

Η Διοίκηση και οι εκπαιδευτικοί συγχαίρουν τα παιδιά που για μία ακόμη φορά επέδειξαν ήθος και ανέδειξαν περίτρανα τις αρετές του «ευ αγωνίζεσθαι».

Επίσης συγχαίρουν και ευχαριστούν την Οργανωτική Επιτροπή για την πρόσκληση και την άψογη διοργάνωση. Ελπίζουμε πως θα συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια και στο μέλλον με δράσεις που προάγουν τον αθλητισμό και δίνουν τη δυνατότητα στα παιδιά μας να συμμετέχουν ισότιμα σε μια κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς.

Με εκτίμηση

ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

&

Ο Δ/ΝΤΗΣ ΤΟΥ Ε.Ε.Ε.Ε.Κ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 24532 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

0 Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

Ειδήσεις με Διάρκεια