Βέροια Εκδηλώσεις

Σύλλογος Βλάχων Βέροιας. Ομιλία με θέμα: “Η συμβολή της λογοθεραπείας στις δυσκολίες του παιδιού”

 

P.S.      Βιογραφικό Σημείωμα Ομιλήτριας

Η Μπέκα Αθηνά του Πέτρου και της Τασούλας γεννήθηκε στη Βέροια το 1992.

Εκπαίδευση και Κατάρτιση: Αποφοίτησε από το Τμήμα Λογοθεραπείας ΑΤΕΙ  Ηπείρου, Παράρτημα Ιωαννίνων, Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας τον Νοέμβριου του 2014.

Επαγγελματική Εμπειρία:  Πραγματοποίησε την Πρακτική της Άσκηση στο «Κέντρο Διάγνωσης και Θεραπείας των Διαταραχών του Λόγου», του Ψωμόπουλου Διομήδη και στη συνέχεια συνεργάστηκε με Παιδικούς Σταθμούς, Ιδιωτικά Κέντρα Λογοθεραπείας και Κέντρα Ειδικής Αγωγής. Παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες της σε Σωματεία Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα και ιδιωτεύει στην Βέροια, στο Κέντρο Λογοθεραπείας «Ενσυναίσθηση» Μπέκα Αθηνά.

Εκπαιδευτικά Σεμινάρια:  Έχει παρακολουθήσει πληθώρα εκπαιδευτικών σεμιναρίων που αφορούν τις μαθησιακές δυσκολίες, το φάσμα του αυτισμού, τον τραυλισμό, την αναπτυξιακή λεκτική δυσπραξία καθώς και έχει πιστοποιημένη εκπαίδευση της γραφής τυφλών Braille από το ΚΕΑΤ Θεσσαλονίκης. Ενδεικτικά, αναφέρονται τα παρακάτω:

  • Βασικό Σεμινάριο Γλωσσικού Προγράμματος Makaton ΜΑΚΑΤΟΝ ΕΛΛΑΣ
  • Πιστοποιημένη Εκπαίδευση στην Προσέγγιση «Palin PCI», Michael Palin Centre
  • Γλώσσα και Μάθηση: Αξιολόγηση και Παρέμβαση / Πρωτόκολλο Λογοπεδικής
  • Αξιολόγησης Σχολικής Ηλικίας (ΠΛΑΣΗ) Αναθεωρημένη Έκδοση Βασική Εκπαίδευση στην Εντατική Αλληλεπίδραση (Intensive Interaction)
  • Κατανόηση και Έκφραση Συναισθημάτων στα παιδιά με Δ.Α.Δ.
  • Αναπτυξιακή λεκτική δυσπραξία- simata
  • Οι λειτουργίες του στόματος, Μυολειτουργικές Διαταραχές, Μυολειτουργική Θεραπεία

Ομιλίες: Έχει πραγματοποιήσει ομιλίες σε παιδικούς σταθμούς και σε συλλόγους για την λογοθεραπεία και τις διαταραχές λόγου.

 Θέατρο:  Συμμετοχή στην θεατρική παράσταση «Τα Δάκρυα του Ουρανού» της Μαρίας Κυροπούλου. Θεατρική ομάδα «Αστεράκια» ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας.

banner-article

Ροη ειδήσεων