Αθλητικά

Μπάσκετ: Την Αθήνα επισκέφτηκε τμήμα της Ακαδημίας του Φίλιππου

Την Παρασκευή και το Σάββατο 23 και 24 Μαρτίου το αθλητικό κολέγιο μπάσκετ του Φιλίππου επισκέφθηκε την Αθήνα. 25 αθλητές γεννημένοι το 2004-2005 συνοδευόμενοι απο τους γονείς και τους προπονητές τους είχαν την ευκαιρία να δουν απο κοντά έναν αγώνα της euroleague τον αγώνα Ολυμπιακός- Εφες Αναντολου και το Σάββατο να αντιμετωπίσουν σε φιλικούς αγώνες τις αντίστοιχες ομάδες του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Τα κέρδη για τους νεαρούς αθλητές μας ήταν πολλά τόσο σε επίπεδο οπτικών παραστάσεων ,αφού δεν είναι εύκολο να δει κανεις δια ζώσης έναν αγώνα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, όσο και στον καθαρά αγωνιστικό τομέα μια και είναι γνωστό ποσο μεγάλο βάρος δίνει στις υποδομές του ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.
Οι βεροιωτες λοιπόν ανταποκρίθηκαν κερδίζοντας την εκτίμηση όλων τόσο για τις μπασκετικές τους επιδόσεις όσο και για την συμπεριφορά τους.

Αυτή ήταν μια πρώτη μεγάλη εκδρομή η οποία στέφθηκε με επιτυχία   Στον προγραμματισμό για τη νέα Χρονια όπου θα υπάρξουν πολλές καινοτομίες και καινούργια ερεθίσματα για τα παιδιά θα ενταχθούν κι άλλες ανάλογες δραστηριότητες.

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας