Αθλητικά

Μπάσκετ: Στο final four οι έφηβοι του Φιλίππου

Στο final four του πρωταθλήματος μπάσκετ εφήβων που θα διεξαχθεί στα Γιαννιτσά το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Φεβρουαρίου θα συμμετάσχει η ομάδα του Φιλίππου Βέροιας. To συγκρότημα του Χρήστου Μπλατσιώτη θα διεκδικήσει την πρόκριση του στον τελικό αντιμετωπίζοντας το Σάββατο 17/2 στις 20:00 τον ΣΦΚ Πιερικό Αρχέλαο.

Ο προπονητής του Φιλίππου Βέροιας Χρήστος Μπλατσιώτης δήλωσε : “Η προσοχή όλου του τμήματος μπάσκετ στρέφεται στο ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Όχι αποκλειστικά για το αποτέλεσμα  αφού έτσι κι αλλιώς η χρονιά ότι κι αν γίνει θεωρείται και είναι επιτυχημένη για τους εφήβους αλλά για την γενικότερη εικόνα της ομάδας σε μια γιορτή του μπάσκετ της κεντρικής Μακεδονίας. Η ομάδα με την καθοδήγηση την δική μου αλλά και την πολύτιμη βοήθεια του συνεργάτη μου Χριστόφορου Κουρουζίδη κατάφερε να τερματίσει πρώτη στον όμιλο της με μια μόλις ήττα. Φάνηκε λοιπόν ότι η ομάδα έχε και “βάθος” και αρχές και ποιότητα, αν και αγωνίστηκε στο 90% των αγώνων της κανονικής περιόδου χωρίς τους Μόρα και Τσεσμετζιδη. Ξέρουμε ότι ο Πιερικός είναι το φαβορί της αναμέτρησης του Σαββάτου ίσως και της διοργάνωσης. Σε κάθε περίπτωση όμως δεν είμαστε διατεθειμένοι να ξεχάσουμε το περίφημο ρητό που συνοδεύει την ομάδα. ΕΧΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ.”

Αναλυτικά οι όμιλοι και το πρόγραμμα :

Α΄ ΟΜΙΛΟΣ: 1ος: ΑΓΕ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 2ος: ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Β΄ ΟΜΙΛΟΣ: 1ος: ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ 2ος: ΑΟΚ ΒΕΡΟΙΑΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ FINAL FOUR

Α΄ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ: ΑΓΕ ΠΙΕΡΙΑΣ – ΑΟΚ ΒΕΡΟΙΑΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: ΣΑΒΒΑΤΟ 17/02/2017 – ΩΡΑ: 18:00΄- ΓΗΠΕ∆Ο: ∆ΑΚ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

Β΄ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ: ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ – ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: ΣΑΒΒΑΤΟ 17/02/2017 – ΩΡΑ: 20:00΄-  ΓΗΠΕ∆Ο: ∆ΑΚ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ FINAL FOUR

ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ: ΗΤΤΗΜΕΝΟΙ Α΄- Β΄ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΥ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: ΚΥΡΙΑΚΗ 18/02/2017 – ΩΡΑ: 17:00΄- ΓΗΠΕ∆Ο: ∆ΑΚ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

ΤΕΛΙΚΟΣ ΝΙΚΗΤΕΣ Α΄- Β΄ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΥ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: ΚΥΡΙΑΚΗ 18/02/2017 – ΩΡΑ: 19:00΄- ΓΗΠΕ∆Ο: ∆ΑΚ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

Ροη ειδήσεων