Αθλητικά Βέροια

Μπάσκετ: ΑΟΚ Βέροιας – Νίκη Βόλου 60-67

Ρεσιτάλ αστοχίας αλλά και μια ήττα πανομοιότυπη με αυτή των Τρικάλων στην πρεμιέρα, ήταν τα κυρίαρχα στοιχεία της σημερινής αναμέτρησης στο ΔΑΚ “Βικέλας”.

Οι 100 και πλέον φίλαθλοι που έδωσαν το παρόν στο Κλειστό του Μακροχωρίου παρακολούθησαν ένα δραματικό σε εξέλιξη παιχνίδι, που κρίθηκε στα τελευταία λεπτά.

Όπως και στο ματς των Τρικάλων, η ομάδα του Θωμά Τούσα “έχτιζε” προβάδισμα κατά διαστήματα, αλλά λόγω της αστοχίας και βεβαίως της ικανότητας του αντιπάλου (η Νίκη Βόλου συγκαταλέγεται στα φαβορί για την άνοδο), η διαφορά “ροκανίστηκε” και σε αρκετές περιπτώσεις οι φιλοξενούμενοι πέρασαν μπροστά στο σκορ.

Το καθοριστικό χρονικό σημείο της αναμέτρησης ήταν το τελευταίο 5λεπτο στην τρίτη περίοδο, όταν ο ΑΟΚ πήρε προβάδισμα 5 πόντων, όμως η αστοχία δεν του επέτρεψε να διατηρήσει το προβάδισμα ενόψει του τελευταίου δεκαλέπτου.
Η ομάδα της Μαγνησίας, έχοντας καλά ποσοστά ευστοχίας και πιο καθαρό μυαλό, κράτησε το προβάδισμα καθ όλη τη διάρκεια των τελευταίων λεπτών και με σκορ 60-67 σημείωσε τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμους αγώνες.

Για τον ΑΟΚ Βέροιας ακολουθεί το τοπικό ντέρμπι με τον συντοπίτη Φίλιππο, αγώνας που θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ “Βικέλας”, την Κυριακή 29/10

Δεκάλεπτα: 14-12, 33-33, 49-51, 60-67

ΑΟΚ Βέροιας (Τούσας): Τρουμπούκης, Ουσουτζόγλου 2, Σισμάνης 1, Γκανάς, Βλάχος 23 (2), Μαυρίδης 14, Καπνάς, Βοργιατζίδης, Λέφας 3, Μπαρμπαρούσης, Χατζηλαμπρινός, Γιαννουζάκος 17 (2).

Νίκη Βόλου (Πρέκας): Διγενής 2, Παπαζήσης, Γεωργίου 2, Αναγνωστόπουλος 2, Καφάσης 2, Κουτίνας 18, Τσαβές 7, Βλήτσιος, Τσώλης 9 (1), Παπακώστας 21, Τοκατλίδης 4.

banner-article

Ροη ειδήσεων