Απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας στο ΠΑΣΟΚ για την επίσκεψη Νεφελούδη

 "Τζίφος η επίσκεψη Νεφελούδη στην Ημαθία". Αυτή είναι η εκτίμηση του ΠΑΣΟΚ για την χθεσινή επίσκεψη και  εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για τους απολυμένους της επιχείρησης << ΚΑΡΥΠΙΔΗ>> και για την<< ΕΝ ΚΛΩ>>.

Μόνο που την ίδια εκτίμηση δεν έχουν  οι άμεσα ενδιαφερόμενοι που παρακολούθησαν την ανοικτή εκδήλωση, γέμισαν την αίθουσα, έθεσαν ερωτήματα, πήραν  απαντήσεις και έκαναν τοποθετήσεις.

Οι πρώην εργαζόμενοι γνωρίζουν πολύ καλά ποιος είναι στο πλευρό τους, ποιος αγωνίζεται μαζί τους και δεν περιμένουν κάτι ξεχασμένα`` παλικάρια΄΄ να τους υποδείξουν τον δρόμο, προσπαθώντας να ψελλίσουν κάτι για να δηλώσουν την πολιτική  τους παρουσία.

Σε λάθος ``πόρτα΄΄ κτυπήσατε γιατί είστε αδιάβαστοι για τις ενέργειες της κυβέρνησης αλλά και το κυριότερο,  που δεν πρέπει να ξεχνά κανείς, η δική σας πολιτική έφερε αυτά τα αποτελέσματα.

Σας αφήνουμε στην πολιτική σας μοναξιά, σας αφήνουμε στα όνειρά που κάνετε ΄΄ο Μητσοτάκης να ρίξει τον Τσίπρα ΄΄ για να έρθετε στα πράγματα εσείς το 2019 ή το 2023. Αυτά δεν συζητούν  τα ΄΄στελέχη΄΄ σας;

Τα στελέχη της σημερινής κυβέρνησης δε φοβούνται τον διάλογο, δεν κατεβαίνουν στον κόσμο για να τάξουν ``αόριστα΄΄, όπως έκαναν κυβερνητικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, αλλά για να συζητήσουν και  να βρουν λύσεις στα προβλήματα του ελληνικού λαού.

Γραφείο τύπου

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΗΜΑΘΙΑΣ

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 27403 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

0 Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

Ειδήσεις με Διάρκεια