Συναυλία με τους "Reggetiko Project" στο Δημοτικό Πάρκο Νάουσας. Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου

Ο Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας στο πλαίσιο του «Naoussa Street Art Festival» διοργανώνει την συναυλία με το μουσικό σχήμα «Reggetiko Project» την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:30 στην είσοδο του Δημοτικού Πάρκου της Νάουσας (σιντριβάνι).

Το «Reggetiko Project» αποτελεί μια μουσική συνάντηση ανάμεσα σε άτομα με πολύ διαφορετικά μουσικά υπόβαθρα και παραστάσεις με κοινό γνώμονα την αγάπη τους για δημιουργικές συζητήσεις και αυτοσχεδιασμούς με σκοπό την όσο το δυνατόν άμεση συνδιαλογή των μελών της. Οι δύο βασικοί άξονες των μουσικών ερεθισμάτων τους είναι η ακουστική ρέγκε και το ρεμπέτικο.

Έχουν κυκλοφορήσει δύο δίσκους και έχουν πραγματοποιήσει πολλές εμφανίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό (Ιταλία, Γερμανία, Τουρκία, Κύπρο κλπ.). Αυτήν την περίοδο ηχογραφούν το νέο τους δίσκο και στην συναυλία τους στη Νάουσα θα παρουσιάσουν κομμάτια τόσο από τα προηγούμενα όσο και από το επερχόμενό τους άλμπουμ.

Το συγκρότημα αποτελούν οι: Σωκράτης Βότσκος: σαξόφωνο, γκάιντα, ντουντούκ, Θεόδωρος Κουμαρτζής: μπαγλαμάς, μελλόντικα, Νίκος Βαρελάς: κρουστά
Λίνος Τζελος: κιθάρα, φωνή.

Η είσοδος είναι ανοικτή για όλους τους δημότες.

Σημ. Η αρχικά προγραμματισμένη συναυλία στις 8/9 άλλαξε ημέρα διεξαγωγής για τεχνικούς λόγους.

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 30299 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

0 Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

Ειδήσεις με Διάρκεια