Αθλητικά Βέροια

Μπάσκετ: Την ξάνθη εκτός έδρας αντιμετωπίζει ο Φίλιππος το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου

Στην Ξάνθη ταξιδεύει η ομάδα του Φιλίππου Βέροιας όπου θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος μπάσκετ της Β’ Εθνικής κατηγορίας. Ο αγώνας, μετά απο συνενόηση των δυο σωματείων, θα διεξαχθεί το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου στις 16:00 στο Κλειστό γυμναστήριο Ξάνθης «Χρ. Χριστοδούλου»

Διαιτητές του αγώνα ορίστικαν οι κ.κ Ξέρας και Καρακώστας.

Ο Δημήτρης Γκίμας δήλωσε στο filipposbc.gr : “Προερχόμενοι απο 5 συνεχόμενες ήττες δεν υπάρχουν πολλά να πούμε. Δεν είναι ώρα  να κάνουμε υποθέσεις η να διατυπώνουμε ευχές. Η βελτίωση μας μπορεί να έλθει μόνο μέσα απο την προπόνηση. Όσοι ζούμε την καθημερινότητα της ομάδας και μιλάω, για την διοίκηση που είναι πάντα δίπλα μας, για τους αθλητές αλλα και για μας τους προπονητές γνωρίζουμε τις αντιξοότητες  της στιγμής. Με κλάματα και με αναφορές σε δράματα και στις αδικίες της μοίρας δεν κερδίζει κανεις.

Η ζωή κι ο αθλητισμος δεν είναι ελληνικές ταινίες. Δεν θα μας λυπηθεί κανεις ούτε θα μας αναγνωριςει ελαφρυντικά. ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΖΗΤΑΜΕ. Προσπαθούμε καθημερινά για το καλύτερο. Δυστυχώς η εικόνα που δείξαμε στο πρώτο ημίχρονο με το Στρατωνι ήταν απογοητευτική. Παίζοντας στην άμυνα ετςι δεν θα κερδίσουμε κανέναν μέχρι το τελος.

Πιστεύουμε, μπορούμε κι ελπίζουμε ομως να παίξουμε καλύτερα ώστε να ξεφύγουμε το συντομότερο απο τον καταραμένο αριθμό έξι. Έντεκα παιχνίδια είναι ένας αιώνας.”

banner-article

Ροη ειδήσεων