Βέροια Τοπικά

Ο ΣΟΦΨΥ Ημαθίας καλεσμένος στην Κοπή της βασιλόπιτας της Ένωσης Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ημαθίας

Στην κοπή της βασιλόπιτας της Ενωσης Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ημαθίας προσκλήθηκε ο ΣΟΦΨΥ Ημαθίας, το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στις 11.00΄το πρωϊ, για να ενημερώσει τα μέλη της για τους σκοπούς και τις δραστηριότητές του.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γιώργος Σαλιάγκας και η Ψυχολόγος Κυβέλη Καλαϊτζή μίλησαν για τους στόχους και τις δράσεις του ΣΟΦΨΥ , τη λειτουργία της Στέγης Δημιουργίας και τη σημασία της ψυχικής υγείας, την ανάγκη του αποστιγματισμού της ψυχικής νόσου και τη συμβολή όλων των φορέων και πολιτών στην κατεύθυνση αυτή.
Ακολούθησε μια ουσιαστική συζήτηση  για το θέμα της ψυχικής υγείας και τονίστηκε η παραπέρα συνεργασία των δύο φορέων για την προώθηση των θεμάτων αυτών.

Μετά την κοπή της βασιλόπιτας (το τυχερό φλουρί κέρδισε η Κυβέλη Καλαϊτζή με δώρο μια αγιογραφία) τιμήθηκαν απόστρατοι αξιωματικοί και έγιναν τα εγκαίνια της Εκθεσης αγιογραφίας του Γιώργου Κοτζαερίδη με Αγίους – προστάτες των Σωμάτων Ασφαλείας και του στρατού.
Ο ΣΟΦΨΥ Ημαθίας ευχαριστεί θερμά τη Διοίκηση της Ενωσης για την τιμητική αυτή πρόσκληση, που δείχνει την κοινωνική τους ευαισθησία και αλληλεγγύη.

Για το Δ.Σ.

        Ο Πρόεδρος                                                                 Η Γεν. Γραμματέας

     Σαλιάγκας Γιώργος                                                              Μαρία Ντέντου

banner-article

Ροη ειδήσεων