Βέροια

Το αδιαχώρητο στο χορό του «Ευστάθιου Χωραφά»

Αναμενόμενη η επιτυχία του χορού που οργάνωσε ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος «Ευστάθιος Χωραφάς», ανήμερα της Πρωτοχρονιάς στο «Σείριο», γιατί ο Σύλλογος της Πατρίδας έχει αποδείξει εδώ και χρόνια την ανταπόκριση που βρίσκει στον κόσμο.

Με ασφυκτικά γεμάτη την αίθουσα, με κόσμο ενθουσιώδη στις αντιδράσεις του και με χορούς αρχικά από τα συγκροτήματα του Συλλόγου και στη συνέχεια από το πλήθος του κόσμου που δεν κατέβαινε από την πίστα, ο «Ευστάθιος Χωραφάς», υποδέχτηκε το ’17 πανηγυρικά.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αντώνης Καγκελίδης είπε χαρακτηριστικά, αφού ευχαρίστησε τον κόσμο αλλά και τους επισήμους για την παρουσία τους: «Οι Σύλλογοι της Ημαθίας διαπρέπουν σε όλη την Ελλάδα και συνεργάζονται για τους στόχους των Συλλόγων, όπως η αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ποντίων, η ανακήρυξη του καθεστώτος της Παναγίας Σουμελά και η διάσωση της Βιβλιοθήκης της Αργυρούπολης».

Κατανοώντας τις δύσκολες  οικονομικές συνθήκες που ζει ο λαός, ο Πρόεδρος συσχέτισε  αυτές τις συνθήκες με τη διάθεση του Συλλόγου να προσφέρει πολιτισμό, αλλά και διασκέδαση στη συγκεκριμένη περίπτωση, με όσο το δυνατόν λιγότερο κόστος για τον κόσμο.

«Δε θα σχολιάσω τη στάση των εκάστοτε κυβερνώντων, εσείς ζείτε καλύτερα τις συνέπειες αυτής της στάσης» πρόσθεσε.

Βραβεύοντας στη συνέχεια ανθρώπους που πρόσφεραν την περασμένη χρονιά στην ευόδωση των στόχων του Συλλόγου, τους Νίκο Ξανθόπουλο, Υπάτη Κατσίδη και τον ιερέα της Πατρίδας Διονύση Συρόπουλο, οι δημοφιλείς στον ποντιακό χώρο τραγουδιστές Ανέστης Μωυσής και Μπάμπης Ιορδανίδης και η ορχήστρα τους κράτησαν το ενδιαφέρον του κοινού μέχρι τις πρωινές ώρες.

Μια πολύ πετυχημένη βραδιά, που δικαίωσε τις προσδοκίες των διοργανωτών της.

far

       IMG_0852

 

banner-article

Ροη ειδήσεων